У Києві гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ дав благодійний концерт на станції метро «Майдан Незалежності»

13
0

Серед запрошених були військові, представники національної поліції, ДСНС, медики та волонтери

Зі сцени фронтмен гурту Сергій Танчинець привітав всіх присутніх та зробив зізнання:

«Слава Україні! Привіт рідні люди! Ви не уявляєте, як ми за вами скучили! Надзвичайно тішимося з того, що ми вас сьогодні бачимо! Бачимо ваші сяючі очі та посмішки. Низький уклін всім тим, хто фізично докладає максимум зусиль, щоб зберегти Незалежність України та щодня наближає нашу Перемогу. А вона буде наша. Бо з нами правда і з нами Бог»

Під час годинного виступу гурт виконав народні хіти, такі як «Зорі запалали», «Буду з тобою», а також, пісні присвяченні військовим, Україні та сильним і незламним українським людям – «Вільні люди», «24/02», «Країна» та українську версію «Героям».

Концерт відбувся за підтримки Офісу Президента та Міністерства Культури України. Телевізійну версію виступу гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та ексклюзивне інтерв'ю Сергія Танчинця можна подивитися в рамках національного телемарафону 24 липня о 21.00.

Нагадаємо, з першого дня масштабного вторгнення РФ на територію України гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ активно займається волонтерською діяльністю. Сергій з учасниками гурт возив лікарські засоби до військових шпиталів, засоби гігієни та їжу для людей, які мають таку потребу, а також, за можливості, грає акустичні концерти для військових.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також