У Києві хочуть зробити дистанційний робочий день через коронавірус

6
0

Про це повідомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко, передає пресслужба установи.

Київська міська державна адміністрація радить роботодавцям за можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи через погіршення ситуації з коронавірусом.

"На сьогодні у столиці, як і в усій Україні, фіксується стрімке збільшення захворюваності на коронавірус. Це змушує місто максимально посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень", – наголосила вона.

За словами Старостенко, оскільки новий штам коронавірусу "Омікрон" дуже контагіозний, особливо в закритих приміщеннях, то знизити ризик інфікування можна, лише дотримуючись основних санітарних правил: дотримання маскового режиму, дистанції та гігієни рук.

"Крім того, місто радить роботодавцям за можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи. У разі, якщо це неможливо, необхідно провітрювати приміщення якомога частіше, слідкувати за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції. А в разі появи перших симптомів застуди – залишатися вдома", – підкреслила заступниця голови КМДА.

Наразі у столичних лікарнях перебувають 743 пацієнти із підтвердженим діагнозом COVID-19 та 45 – із підозрою на захворювання. Загалом у важкому стані перебувають 452 пацієнти.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також