У Києві невідомий обстріляв Range Rover. Загинула дитина (ФОТО, ВІДЕО)

7
21

Наразі, правоохоронці оголосили спецоперацію по розшуку нападників.

Як повідомляє поліція Києва, за попередніми даними нападники обстріляли автомобіль громадянина, у салоні автомобіля знаходився 3-річний хлопчик.

Поліція розповідає, випадок трапився сьогодні, на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської. Зловмисник пострілом із невідомої зброї поранив хлопчика, який перебував у салоні машини. Дорогою до лікарні дитина померла.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та Шевченківського управлінь поліції, криміналістична лабораторія та кінологи. Правоохоронці спілкуються зі свідками та оглядають прилеглу до місця злочину територію, зокрема встановлюють наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати зловмисника.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ККУ, тобто умисне вбивство.


Коментарі

1
1

При СРСР мине цигани єбали всим табором а нині я старий никому мине не треба і я пхаю в своє очко бутилку. Забийте мине люди бо з мої жопи випадає гівно.

1
1

При СРСР бандити сиділи тихо по стійці струнко. А нині вони стріляють по людях та серуть пвд ніком "василь" в інтернетсайтах.

М
Майдаун

В мадярії псевдолікарі травлять псевдоліками хворих уже в промислових масштабах.У знищенні хворих підозрюються десятки лікарів.

6
6666666

Такого бардаку при СРСР не було я завжди сидів на бутилці.

6
66666666

Такого бардака при СРСР небуло.

Ч
Чиз

Пацієнти з дурдому і тут засвітилися і я один з них.Не розумію чому санітарам не вистачило рішучості і бажання ,щоб нас відлупити і кинути у підвал. А то ми можемо весь дурдом обісрати.

Ч
Чиз

Правосеки і тут засвітилися. В країні бардак, тому що тупий Янек не знайшов у собі мужності та розуму зачистити держпереворот. А нинішні злочини логічний наслідок, власне як і тупі вперті тролі.

Ч
Чиз

Надіюсь они і мине собаку бродячу зачистіть ,бо у голови у мени великий бардак і я си бою жити на сему світі.

Ч
Чиз

Правосеки і тут засвітилися. В країні бардак, тому що тупий Янек не знайшов у собі мужності та розуму зачистити держпереворот. А нинішні злочини логічний наслідок.

Ч
Чиз

Цікаво як зять расейского міліардера ,який має бізнес в луганд*нії став депутатом в Україні? Яка державна структура хлопає вухами?

Ч
Чиз

Цікаво, підозрювані бандити є вихідцями з якої "громадської" структури? Питання для читачів сайту.

Ч
Чиз

Догадайтеся чиїм зятем був і де бізнес мав спекулянт на якого був замах? Не мучтися .Був зятем міліардера з москви ,а бізнес мав в донецьку і луганську. Запитання ,як ця собака стала в Україні депутатом?

Ч
Чиз

В даній справі вже є реальні підозрювані. Відгадайте з одного разу, вихідцями з якої структури вони є...

.
.

Царства небесного!

!!!!я вшоке!

Єбать ця людина може була замішана десь у грязних справах.а ти хоч би я або хтось інший помогав да.то ти проснися.ця людина може органами торгує а я чесна людина буду просинатися постріляли значіть є за що

ДМ
До михы

Молодець,- не судите и не будете судимы !!! Дай адрес , я, прийду розстрiляюту твою файту, а ти потiм пернеш -не судите и не будете судимы , Козел !

М
Миха

Малыш, пусть земля будет пухом, не судите и не судимы будете, горе огромное горе,пусть никто не знает что такое хоронить детей

М
мукачево

До Депутата Дитина! не шкодуйте, бо вас ніхто не шкодує!

ПЛ
Просніться люди

Пойміть уже всі шо таке твориться навколо по свій Україні і ми всі з вами мовчимо і закриваємо на це очі,на тих бариг,вимагателів і кришовальщиків що не вміють інакше заробити і якщо не по їхньому то стріляють,ріжуть чи кидають гранати Досить! Просніться люди! Перестаньмо бути слабаками Сьогодні померла дитина цього чоловіка і жінки Чужа сім’я Але чужих дітей не буває Це горе для всіх нас І урок,урок для слабаків і сикунів,якими ми являємося Сьогодні це чужа сім’я,а завтра може бути і ваша(наша) Напевно мій прідел терпіння прийшов! А Ваш!???

0
009

При СРСР такого бардака явно не було.

П
пересічний

співчуття родині.. шкода що наша поліція - це не європа і не штати, з розшуковою діяльністю погано справи. А страждають діти - це найгірше..

Читайте також