У Києві підтвердили коронавірус у настоятеля Києва-Печерської лаври

9
32

Він є митрополитом УПЦ МП, але не цурається і політичної діяльності. Був у "Партії регіонів". Хоча спершу планував балотуватися від "Комуністичної партії".

Настоятель Києво-Печерської лаври Павло у важкому стані в лікарні, через коронавірус, який у нього таки підтвердився. Загалом COVID-19 виявили ще у чотирьох людей з храму.

Нагадаємо, в миру Петро Лебідь є більш відомим як "Паша мерседес" через його скандальність, любов до дорогих автівок і часті порушення правил дорожнього руху.

Раніше священник був рішуче проти карантину та закликав ходити у храми з дітьми та обніматися. Схоже, що береженого Бог береже, а на безвідповідальних у нього інші плани.

Нагадаємо, що в.о. голови ОДА повідомив про першу смерть від коронавірусу в Закарпатті.

Зазначимо, що жінка з Мукачева, яка стала першою офіційно інфікованою закарпаткою, вже одужала. Її виписали з Обласної інфекційної лікарн. Наразі жінка перебуває під наглядом лікарів удома.

Також пізніше стало відомо, що ще в 20 мукачівців виявлено коронавірус. Всі вони заразилися в церкві під час спілкування з хворою жінкою.

Ще Mukachevo.net розповідало, що на коронавірус захворіла сім'я священника з Ужгорода.

Коментарі

С
Справедливий

Можу зрозуміти працю попів за мега ресурси . А ось "темну масу" - парафію , що несе гроші і цінності до них - аж ніяк !?

В
Вірянин

Ти ще не здох ? Мішок гівна і кісток .... Вибачте за ненормативну "християнську" лексику , від них "набрався" .

2
21:18

Проплачений ватний спамер знову зліз з бутилки і сере тут під погремухами Шеф, Медицина, Радар, Святослав, Айно, Треш, море, Чуня, Фері, 111, 0505, 555, 1, 000, 1000 і т.д.

Ш
Шеф

Майдануті тролі знову займаються розпалюванням міжконфесійної ворожнечі.

Я
Я

Треба владі діяти рішуче- якщо попи в печерській лаврі спробують проводити службу і запросять вірян закрити іх в залізну клітку хай гавкають вмісто собак

Я
Ян

Похожі московський Кирил, павло з лаври, і Сидор ужгородський - харі наіли на людський грошах, горіти вам в пеклі

І
Івану

Підтримую, додам ще і свинячу

І
Іван

Будеме молитися оби здох

ПМ
Паші мерседесу

Паші мереседесу київському)))

ПМ
Паші мерседесу

Собаці,собачу смерть!!!

Н
Нижньоворітець

москальська церква - це повний треш, шановні...

P
pfr

Ви, промосковські ультраправославні фундаменталісти, "русини" та інша путінська наволоч - тупі і сліпі. Від самого початку було ясно, що коронавірус - робота рук москалів. Почитайте хоча б у Гордона інтерв"ю із однокурсником Путіна по інституту КДБ Швецем: після вибуху у новосибірському центрі вірусології "Вектор" штами коронавірусу могли розлетітися повітрям.

ЩР
Що робити?

Що нам з того? Хворий, ну і що? Виживе чи ні, то для загалу нічого не рішає.

О
Оксана

Бог не фраєр - натякнув фраєру, що той не бог.

ПМ
Паша мерседес

Но се кличка

Ю
Юрко

Господи, дай сили Та здоров’я о.Павлу. Любіться, та робіть добро.

П
Пп

Ко се написав руки му отсохнуть придуркові

П
Православний

Більшість православних законослухняні і нікуди не ходять,а маленька кучка дурнів ортодоксальних нервує,що народ законослухняний. Вкусіться дурні,народ хоче жити,а ви в буксу збирати. Даже Павло Лавру закрив

О
Оксана

Раніше Паша-мерседес казав, що коронавірус - це божа кара за людські гріхи, а тепер і сам його підхопив. Доп..здівся, що називається =)

Ч
Читач

З такою регулярною заказаною інформацією проти УПУ «Мукачево.нет» опустилось вже до рівня жовтої преси. Раніше ще щось можна було цікаве прочитати, а тепер... Правильно в заголовку не Києва, а Києво.

В
Василь

То, точно. У Сільпо по 52 людини мож, на ГІДі пройти не мож було вчора, а Церкви їм мішають. Бог палицьов не прийде бити

О
Оксана

У людини біда, а тут ще ображають та прозивають цього хворого священника. Нехай його Бог сцілить. А ви негідники чекайте... Кожне ваше гниле слово вернеться бумерангом. А люди вже зроблять висновки хто є хто!

М
Михайло

Администратор, а слабо за ГІД написати? Як там дотримуються умов карантину? На священника будь хто напише, а Кіш може і по шапці надавати. Будьте чесні перед людьми перед собою

Р
Росул

Дравецького тоже на форкоп заціпити)))

Д
Дравецький

На росію в карантин, хай там обнімається со своими братьями

С
Сава

А не вам судити ко на яких машинах возиться ,і тепер нагнітати у піст людей.А вас журналістів перших Бог буде судити за ваші брехні і осуд священнослужителів .Може вони і не без гріха !Та не вам йіх судити .Ви пси журналісти перші понесете кару за то шо сієте паніку і брехню поміж людей.!!!!!

А
Адвокат

Тернопільські унаяти позаражували пів країни, один вже нись вмер. Шо за нього ніхто не пише? Ви його пачку бачили? Ко ше жиріє? Сигинь шкода шо вмер, а за нього чого мовчок? Пострадав за державу напишуть, мученик. Страна ідіотів

М
Марія

А я знаю шо вірус привезли в країну разом з томосом. Стамбул заразив нас

Л
Лев

Мінус один мафіозник православний.. скільки встиг заразити цікаво. Однозначно притягнути до кримінальної відповідальності як і мукачівських попів які свідомо , знаючи небезпеку для людей, проводили служби...

Д
Депутат

А офіс президента не перевіряли? Кабінет міністрів, чи в них імунітет проти вірусу? Пропоную публічно щоб було доступно для широкого загалу перевірити на наявність вірусу як самого президента так і весь круг його спілкування. Риба гниє з голови, то ж потрібно перевірити керівництво країни!

В
Вітя

Дійсно я вчора це саме читав. Вчора підтвердили, а сьогодні нова інфо що знову підтвердили. Цікаво чи завтра буде знову ця новина з лєнти свіжих новин за добу?

Г
Глядач

Вже не цікаво, вчора була ця сама стаття. Нового більше не придумали нічого?

Читайте також