У Києві презентували кліп закарпатки Ренати Штіфель (ФОТО)

13
0

У день свого 19-річчя Renata стала відкриттям для української музичної тусовки, презентувавши кліп на пісню Руслана Квінти "Душа", знятий режисером Олександром Філатовичем.

Першим з Днем народження юну співачку привітав Тимофій Нагорний - він підніс Ренаті неймовірних розмірів букет її улюблених троянд.

Багато хто з присутніх гостей вже давно знає артистку, адже за свої дев'ятнадцять років дівчина встигла взяти участь у десятках конкурсів та фестивалів: стала фіналісткою відбору на "Дитяче Євробачення 2008", пройшла відбірковий тур на "Нову хвилю 2010", а в цьому році стала однією з головних фавориток національного відбору на "Євробачення 2012".
 
Саме з піснею "Love In Sunlight Rays", яку спеціально для Євробачення для неї написала співачка Альоша, Renata відкрила свій святковий вечір.
 
Також молода артистка презентувала гостям не тільки свій новий кліп, а й кілька пісень з майбутнього альбому, випуск якого готується на майбутню осінь. Зокрема, вона виконала пісню "Відпусти" українською мовою.
 
З презентацією кліпу "Душа" (в якому знялася 15-кратна чемпіонка світу з карате і Рекордсменка Книги Рекордів Гіннеса спортсменка Хлоя Брюс) співачку приїхали привітати Ірина Дерюгіна, Єгор Бенкендорф, Влад Багінський, співачка Альоша та багато інших.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також