У Києві розпочали відновлювати 11 будинків (ВІДЕО)

268
0

В столиці України почали відновлювати житлові будинки, які були пошкоджені обстрілами російських військ.

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Наразі місто розпочало відновлення 11 житлових будинків, які зазнали найбільших руйнувань внаслідок обстрілів російськими варварами. Найбільше ушкоджень зазнали окремі будинки у Святошинському, Оболонському та Шевченківському районах", - зазначив Кличко.

За його словами, загалом в столиці України ракетними обстрілами росіян пошкоджені 636 інфраструктурних об’єктів та житлових будинків. Вони зазнали руйнувань різного ступеню.

Мер Києва зауважив, що згідно з критеріями уряду та затвердженою програмою робіт, у Києві першочергово обстежують та відновлять 360 об’єктів. Зокрема: 52 заклади освіти, 15 об'єктів охорони здоров'я, 5 закладів соціального захисту, 89 об'єктів житлово-комунального господарства, 12 закладів культури, 196 житлових будинків та 1 адміністративну будівлю.

На відновлювальні роботи столиця виділила з резервного фонду міського бюджету майже 600 мільйонів гривень. Іще 200 мільйонів має надати уряд. Завершити роботи на першочергових об’єктах місто планує до початку опалювального сезону.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також