У Києві створили найвищу зачіску у вигляді Ейфелевої вежі (ВІДЕО)

17
0

У неділю, 10 квітня, в Києві було встановлено рекорд, гідний Книги Гіннесса – створення найвищої в світі зачіски у вигляді Ейфелевої вежі.

Сталося це під час Гала-шоу X Міжнародного фестивалю перукарського мистецтва, моди і дизайну "Кришталевий янгол", організаторами якого стали Київська Академія перукарського мистецтва та Всесвітня Конфедерація перукарів.

Для створення зачіски, висота якої близько 7 метрів, було сплетено більше 250 метрів тоненьких кісок і близько 100 метрів ажурних кіс.

Для її прикраси було використано більше 500 декоративних каменів. Важить зачіска 10 кілограм.

Висота зачіски була виміряна експертом Книги рекордів України. Для підтвердження даного рекорду, окрім експертів "Книги рекордів України", були запрошені авторитетні гості, іноземні стилісти, а також керівництво Всесвітньої Конфедерації перукарів.

Варто відзначити, що це не перший рекорд, який був встановлений учнями та педагогами Київської Академії перукарського мистецтва.

Зокрема, в 2005 році тут була створена найвища в світі зачіска, висота якої склала 3 метри 53 сантиметри.

У 2008 році студент Академії здійснив "креативну стрижку в підвішеному вниз головою стані".

У 2010 році був встановлений рекорд зі створення зачіски з найдовших у світі 298 афрокосичок загальною довжиною 10 м 20 см. У цьому ж році студентка Академії Ольга Віщенко створила зачіску у вигляді вежі-шпиля висотою 5,2 м, яка увійшла до Книги рекордів України.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також