У Києві закарпатські ромки обікрали 70-річну бабусю (ФОТО)

10
19

Діють наші дівчата у підземних переходах столиці, а своїх жертв просто беруть у коло, аби не було куди тікати

Цікаво, що столична поліція вихваляється про чергове затримання сім'ї злодійок за прізвищем Лакатош. Виявляється, що дівчата часті гості одного із київських відділів поліції.

Ось наприклад затримали їх декілька днів назад за крадіжку дорогого телефону, але не встигли дівчата відчути смак свободи, як вчора були знову затримані. На цей раз поцупили гаманець у 70-річної пенсіонерки.

Всі дівчата у Київ приїхали із закарпатського міста Берегово. Одна із них у свої 20-років має вже третю судимість. 17-річна Каталіна має одну судимість. А от свою сестру дівчата "посвятили" і скоріш за все не неї чекає "дебютна" судимість.



Коментарі

М
Мукачево

Підуть на зону там їх вертухаї шпокати будуть

О
Олександр

Сих нараз указуэте,а коли баригу имите та чого лице замазуэте?.

М
Місний

коронавірус цим гуканам з редакціі мозок проів...шо не новость то хохма

Д"
До "ВАШІ дівчата"

Правильно написали -Діють наші дівчата" Они дети редакции Mukachevo.net !

:
:)

На мукачево нет.працюють цигани???

Д
Дідо

Єдну уже кось ґиґнув.

М
Мукачівець

Треба тепер їх пустити по колу по черзі

ВД
ВАШІ дівчата

"Діють наші дівчата"...... ШОООО? наші? Чуєш, ти, редакторе коронавірусний, що значить наші? Те що ви там, дауни неграмотні, постійно робите помилки то пів біди, але не смійте простих людей прирівнювати до циганоти лепавоі! То електорат файти твого боса, томи пиши: дівчата з файти балог, пес ти сутулий.

V
Volodymyr

Я би вдув

У
Україна

Давайте називати їх правильно - ЦИГАНИ , а не "роми". Кого ви дурите ? Негри , а не афроамериканці і т. д. Є європеоїдна і австралоїдна , монголоїдна і негроїдна раси . Негроїдна , а не афроамериканоїдна. Отже , ЦИГАНИ !

И
Индеец

Наши дивчата млять, вы что серьёзно!? Я так понял это дывчата мука.нет, но не закарпатья. На фото вообще что за чупакабры, что за неизвестная форма жизни, это скорей всего ОНО, оно грабит киевлян.

Л
Луп

Майдауну, то уже заперевальні навіть закарпатців зачили циганами поганяти.

М
Мукачево

Кастрировать их принудительно, чтобы не плодились.

М
Майдаун

Што се за подача, “закарпатські цігани”!? Вни такі закарпатські,як і прикарпатські,і києвські,і полтавські,і.....ВНИ ЦІГАНИ! А кіть по Закону,то українці! Се лем оби бандершня лепава мала,што ляскати помелом,ош цігани закарпатські.Ціган нись закарпатський,завтра вже львівський,франківшький....

G
gazmr

Нашла у своего парня в кармане баночку с вазелином. Не знаю теперь, бояться мне или сомневаться...

Ц
Центровський

Бiомусор

П
Пасульов

Это не «наши дивчата», а кожа наросла вокруг пыни

F
Facepalm

Наші дівчата? Мабуть редактора мук.нет, но не наші.

М
Мукачево

Се не люди сі цигани. Се животні. Цілоє життя нич не роблять, крадуть і ковдушів плодять. А щи потом держава їм пенсію платити буде. Нечисть єдна!

Читайте також