У Києві збирають штаб щодо ситуації з підтопленнями на Закарпатті

10
6

Очолить засідання оперативного штабу Віце-прем’єр-міністр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

Як повідомили в ДСНС України, сьогодні 25 травня об 11:00 в ДСНС під головуванням віце-прем’єра Зубка відбудеться засідання міжвідомчого оперативного штабу щодо ситуації з підтопленнями у західних областях України.

В засіданні також візьмуть участь керівництво ДСНС, представники центральних органів виконавчої влади, представники Закарпатської ОДА, голови регіональних комісій з ТЕБ та НС.

Нагадаємо, вчора Президент України Володимир Зеленський видав Указ про подолання наслідків паводку на Закарпатті, в якому доручив Кабінету Міністрів невідкладно вирішити фінансування ліквідації наслідків на постраждалих від стихії територіях.

Також, під час телефонної розмови з в. о. голови ОДА Галасом, Зеленський висловив свою готовність приїхати на Закарпаття, щоб очолити штаб боротьби із паводком.

Нагадаємо, на Закарпатті через інтенсивні опади річки області вийшли з берегів та затопили сотні дворогосподарств, гектари сільських угідь, зруйнували кілька мостів та берегоукріплень.

Жертвою паводку став 10-річний мешканець Воловця, який впав вчора у річку. Також, на Тячівщині, річка винесла на берег тіло невідомої особи.

Вчора, Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родині загиблого п'ятикласника.

Також пропонуємо побачити наслідки паводку у відео з висоти пташиного польоту

Коментарі

ДU
до u78

Шановні!Зубко Гэня-багато за нього э компри,негативуЦе "АС"..той ще ТИП,але якось проліз -бо спочатку прислужником в Адм.През Порошенка а потім якось? " вопхали"-ПО жИТЛ-КОМУНГОСП. ПИТАННЯМ,нАДЗВИЧ.СИТУАЦІЯМ І як пішов Гройсман-то вопхали віце-премьером..Ще-Ви знаєте шо в Україні ДВА МЧС-НЕ ОДНО-А ДВА!!!Для чого?? 1.В ОДА-Управл.надзвич. ситуацій ОДА,в кожній РДА(районії)Віддід по НС-чиновники усі!!! 2.А ще-Управл.ДСНС-там вєнізовані РЯТІВНИКИ,ПОЖАРНИКИ-повно полковників..по 32-35років(жінок повно вони підполковники теж-носять бумажки, перебирають!)Та шось там роблять..Раніше більше бійців було-а тепер чиновники, жінки в погонах-ВИБОРИ забезпечити-вислужитися,пропіаритися-чинушам..Це під ЧАС ВІЙНИ- ЦЕ РОЗТРАТА ГРОШЕЙ !Менше чиновників-БІЛЬШЕ БІЙЦІВ-рятівників ! РОЗБЕРІТЬСЯ!БО ЦЕ НЕЗРОЗУМІЛО-НЕ по -державному!!

U
u78

Балбес Гена Зубко???))) Не смешите!!! Читайте об этом "деятеле": https://www.google.com.ua/amp/s/politeka.net/person/431394-gennadij-zubko-lobbizm-i-neprofessionalnye-zakonoproekty/amp/

Ч
Читач

Якби не президент, то ніхто б не побачив.

Х
Хряк

до Кот, нашо? Нашi обласнi ДСНС успокоювали ож всьо ок, шо паритеся, нич особенного на Закарпаттi ние. Читай mukachevo.net/ua/news/view/504056

К
Кот

У Києві... А на місце виїхати слабо?

М
Майдаун

Най так “оперативно” в Кийові не реагіровуть. Бо докі ся зберуть,докіся рішать,то вже треба буде поливати бо засуха буде! Та Будапешт би був туй через пув години до повені в такуй ситуації

Читайте також