У Києві знімають трилер про політика-маньяка

9
0

У Києві знімають психологічний трилер про політика-маніяка

Зняти "Зелену кофту" за півроку - це завдання кінорежисера Володимира Тихого. Український психологічний трилер тепер на завершальному етапі зйомок. Минулого тижня відзняли кульмінаційну сцену, а тепер - найбільш масову, початкову.

У Київській дитячій академії мистецв тепер можна говорити лише за командою режисера. Півтори сотні акторів масовки - то натхненно і ритмічно, то ледь чутно плескають у долоні. Це записують різні дублі овацій.

Аплодують головній героїні - Олі. Дівчина першою з'являється у фільмі і грає на флейті. Під час зйомок - лише затискає клавіші, аби красиво виглядало. З музикою, каже, не склалося.

Олександра Петько, виконавиця головної ролі: "Нет, я шесть лет проучилась в музыкальной школе на фортепиано и бросила".

Що тільки не робить дівчина у стрічці. І їздить у багажнику, і зтинає голови ворогам, і підпалює людей живцем. А все - через фатальну зелену кофту. У фільмі светра натягує третьокласник Іван. За сценарієм - він Михась, молодший брат Олі. У трьох словах переказує всі події стрічки.

Іван Баклан, виконавець головної ролі: "Я теряюсь, меня сестра не знаходить і мене вбивають".

Знімає "Кофту" режисер у сірому - Володимир Тихий. Він же - сценарист стрічки. Вигадав маньяка-політика, схибленого на зеленому.

Володимир Тихий, режисер стрічки "Зелена кофта": "Діти, які пропадають, вони мали якусь кольорову зелену річ на собі. Це такий активний подразник саме для цього конкретного серійного вбивці, який існує в нашому Києві, який краде дітей і, власне, з ними якісь страшні речі робить".

Робити страшні речі - грим, спецефекти й техніку - доводиться з обмеженим бюджетом. Фінансує картину Держкіно, на повнометражну стрічку - майже сім мільойнів доларів. Дознімати картину планують у квітні, а в український прокат "Зелена кофта" вийде навесні 2014-го. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також