У Києві житель Закарпаття намагався викрасти автомобіль Mercedes GLE 300

22
4

Робив це у парі із жителем Донеччини, а здійснити план намагалися у стилі рекетирів із 90-х.

Випадок трапився ще у березні, а тепер на чоловіків чекає позбавлення волі. Як з'ясувалося? на паркувальному майданчику ТРЦ «Lavina Mall» двоє чоловіків побачили як водій сідає за кермо автомобіля Мерседес-Бенц GLE 300 та вирішили відібрати машину. Так, один із нападників сів на заднє сидіння щойно власник машини відчинив двері, дістав ніж та почав завдавати йому удари. В цей час інший нападник завдавав ударів власнику машини з вулиці, підійшовши до водійських дверей. На крик постраждалого звернули увагу люди, що в цей час були на парковці, тож зловмисники не відібравши автомобіль, втекли.

Наразі нападники затримані. Це двоє чоловіків 19 та 21 року, один родом із Донеччини, інший із Закарпаття. Встановлено, що вони мешкали у столиці в хостелі, а викраденням автомобіля планували заробити гроші на поїздку за кордон.

У потерпілого, який є підприємцем, внаслідок нападу розбита голова, колоті рани. На місце події викликали швидку медичну допомогу. Чоловік був госпіталізований до лікарні. Тяжкість отриманих тілесних ушкоджень встановлюється.

Нападникам повідомлено про підозру у вчиненні розбою, поєднаному із застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ОД
Одноглазий Джо

Се наш росвиговський

В
Воген

Нормальні люди так не роблять. Складається враження, що Закарпаття то аномальна область. Праведний воген лікує.

Х
Хромий

Це не викрадення а розбой.учи мат часть

Т
Тада

??????

Читайте також