У Києві живе собачка схожа на Путіна (ФОТО)

105
6

Фотографію собаки, яка зовні має невелику схожість з відомим політиком, зараз активно обговорюють в соціальних мережах.

Днями в Facebook і Вконтакте з'явилася фотографія звичайної дворняги, яку зняли на центральній вулиці Києва.

Користувачі відзначили, що мордочка собаки дивно нагадує російського президента Володимира Путіна, повідомляє bigmir)net. 

Автором фотографії є Сергій Тихонов, який виклав зображення собаки на своїй сторінці Вконтакте, звідки її почали активно репости.

Сьогодні в соцмережах ця фотографія є справжнім трендом: її активно репости, коментують і роблять фотожаби, згадуючи інші випадки подібності тварин з президентом. 

За деякими чутками, ця собака є просто вдалою «фотожаби».

Коментарі

!
!!!

Ганьба цьому сайту таке друкувати. Подивіться на свої ДИКІ І ТУПІ харі в дзеркало та закрийте свій немитий "писляк" і не друкуйте такі коментарі.

БЛ
Богдан львівський

Уявіть себе на місці Путіна- відомого у світі державного і політичного діяча. Щоб ви зробили в цій ситуації, як відреагували? А він це знати буде. І по-боку Сопляк Тихонов. Нація і народ то як виглядають? Дебіли, та й годі.

О
Олександру

А если без шуток..То только три президента на этой планете посылают НХ великую америку ..Путин, Лукашенко и Ф Кастро...остальные готовы очко пиндосам вылизать. Прикол этот можно назвать дебилоидным..

О
Олександру

ниии..це вин раздае безкоштовно хохлам -гостарбайтерам запрошення до России дачи будувати ...бо дома им треба файти свои годувати..

О
Олександр

http://tvi.ua/new/2013/09/19/zooreytynh_sobaka_skhozha_na_putina_kit_skhozhyy_na_lenina_ta_mavpa_chernoveckyy

О
Олександр

Це фін і є - собака. Шпигує таким чином на території України )))

Читайте також