У лаптях і з трембітою: росіяни поцупили етикетку у відомої закарпатської мінералки (ФОТОФАКТ)

11
15

Конфуз виявили користувачі соцмереж цими вихідними та відразу ж почали кепкувати над цим епічним вчинком.

Плагіат викрили українські користувачі Twitter, а тоді обговорення поширилося на всю мережу в стилі «кацап в лаптях и с трембитой»

Насправді, плагіат етикетки очевидний: легким помахом руки дизайнера відомий закарпатський бренд мінеральної води «Поляна Квасова» перетворився на російську «Поляну Пісень».

Соцмережі досі не вщухають.

Коментарі

М
Моржик

Просто ,хтось відредагував , закинув у мережу і пішли чутки ,і мукачево.нет просто копіює новини , а в рашці і в згадках нема такої води.

ДН
дiйсно нема выробника

А хто виробник? так я й не знайшов хто виробляе цю воду???!?!?! час видко такий типирь. Самi роблять фейки. Перемога!!!! До редакцii: Кiть маете час то знайдiть хто робить цю воду. Дякую.

1
16:44

Боярішнік краще не запивати ватан.Може відбутися реакція.

В
Василь

Ну шо свiнодомня, найшли ссилку? ДББДь:)))

В
Василь

А чому не вказали хто виробник? Я такой води не найшов в iтернетi:))) Дайте ссилку на виробника, закажу пару пляшок!:)))

Д1
До 10:48

Ти не правий.Рвануло у кацапської русні.Умісто тримбіти ріх мамонта.Замість вирховинської одижі довганя,пириязана мотузком.Но самоє главноє,зашто кацапам вєлікоє спасібо,ЛАПТІ.Умісто чубіт,лапті.Ни треба дуже винити кацапів.Они всього навсього бируть приклад із свойих родичів,китайців.Правду упувісти китайці твирзі,а покоління боярішніка,є покоління боярішніка.

Я
Я

Кляти москали все у нас украли - историю, название, Президента, этикетку... Что дальше?

:
:)

Срочно треба збирати Віче!

Ф
ф

то ваш няньо бало -га купив квасову та рекламуйете водичку . а на русню кацапську то нечудно шо крадуть етикетки - вто мацкалики набухані .

М
мукачівець

пердаки у свідомні бомбануло знатно))))

Г
Гисть

Люди, успокойтеся, ще неизвесно ко у кого сю етикетку плагиатнув :)))))))))))))))))) може и наши заробитчани давним давно:))))))))

А-
Аліна - до ун є туй

Ти провокаторе трусливий, лиш то і знаєш шо тролити людей, і обзивати за національною принадлежністю. Бог, він все бачить!

З
Закарпатець

Дивлячись на зображене взуття і розумієш - лапотная Россия была, есть и остается ...

Л
Лось

Се рука кремля.стопудово

Й
Йовжі

Іще один прокол-не песен,є а песец. Скоро кацапам.

Читайте також