У Латориці між Мукачевом та Н.Давидковом плаває багато мертвої риби (ФОТО)

25
8

Сьогодні, 28 серпня на редакційну адресу Мukachevo.net надійшов лист з проханням висвітлити ситуацію яку спостерігали читачі на набережній Латориці.

Згідно слів пана Мирослава, він вийшов порибалити і побачив багато мертвої риби. разом з тим біля річки стояв жахливий сморід.

— Часто зранку або звечора люблю пройтись по річці із спінінгом в руках та половити рибку, всяке бачив: браконьєрів з сітями і електрикою також б'ють, але ТАКОГО жаху ще не бачив: між Паланком та Н.Давидковом річка у дохлій рибі... сморід уже зранку, - пише читач Мukachevo.net і надає фотофакти.

Коментарі

И
Иван

Від току вода не вонить як би пісрався кось. Просто таким бездіянням наша влада показує шо вона як та риба у воді. Вроді вона як би і є но не плавать і запах має

В
Виталий

123, вы хоть чуть, чуть думайте. Если вода которой тушили потравила рыбу. ТО пожарники и не только, должны были там намести пачками умирать! Какая-то сволочь что то скинула в речку или Током рыбу долбали, а это не собрали.

М
Мікулаш

Коропецький канал був досить повноводним і ДУЖЕ смердів ще до пожежі. Латориця в цю спеку дуже "впала", а канал ні. Люди вже давно називають той канал "вонючкою". Якщо пройти вверх за течією, то можна знайти звідки він "підживляється". Було би бажання .

М
Мирослав

До 123 Дуже і дуже вірогідно, що воно так і є, але якщо так то екологічні служби та/або санепідемстанція повинні це з'ясувати та знайти винного у цьому 3,14здеці, бо реально у воді пливе якась слизь - особисто сьогодні бачив. Річка, на мою думку, якось та повинна бути зв'язана з системою підземних вод які ведуть до криниць людей, котрі проживають нижче за течією Паланка та використовують воду з цих криниць для власних потреб. Але винуватого, скоріше за все, так і не буде (у нас, на привеликий жаль, всюди в країні так), бо то нікому не треба: очисних споруд немає, реально працюючих рибохоронних структур також немає (жодного рибінспектора за 3 роки не зустрів хоч на річці я доволі часто).

1
123

Я знаю што то є!!!! Горіла НП і то вода з яков газили змила то всьо у канал што коло гіда, а вода дале понесла ту усю нечисть у Латорицю.Чи не?

Л
Лост

Замнут всё, как всегда.

М
Мікулаш

Тому що там вливається в Латорицю Коропецький канал, який вже багато років є стічною канавою Мукачівводоканалу. І видимо в каналізацію хтось злив якусь отруйну для риб рідину. Ні природоохоронного органу, ні Санепідемстанції в Мукачеві РЕАЛЬНО не існує. "Мукачево - європейське місто" ???

П
Правдоруб

Цікаво те, яка буде реакція відповідних природоохоронних структур області??? Чи будуть шукати винних в цьому злочині???

Читайте також