У Латориці з'явились водорості, що очищають воду у річці (ФОТО)

28
8

Крім того, ці рослини також допомагають малькам риб ховатись у разі небезпеки.

"Наші фахівці кажуть, що це - схоже водяні рослини, які зазвичай ростуть у наших річках (можливо, роголисник, який навпаки очищує
річку, та корисний для мальків, які ховаються в ньому)", - коментують журналістам експерти Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації.

Небезпечним є борщівник, який росте на березі.

Фахівці додають, що для детальнішого визначення водяної рослини потрібно звернутися з цим питанням до науковців біологічного факультету УжНУ.

Mukachevo.net

Коментарі

В
В

Капец новина, ці водорості пам'ятаю ще з дитинства))) це все одно що написали би як весною цвітуть сакури очищаючи повітря.. ну щось на подобі цього: На набережнах з'явилися сакури які очищують повітря своїми листями. Крім того, ці дерева також допомагають бомжам ховатись у затінку у разі небезпеки. "Наші фахівці кажуть, що це - схоже дерева, які зазвичай ростуть у наших містах (можливо, декоративне дерево, яке навпаки очищує повітря, та корисний для безхатченків, які ховаються біля нього)", - коментують журналістам експерти Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації. Фахівці додають, що для детальнішого визначення дерев'яного дерева потрібно звернутися з цим питанням до науковців біологічного факультету УжНУ.

Н
ннно

Ці водорості були завжди. Америку відкрили???Ви краще розголошуйте як у р.Латориці видобувають незаконно гравій.Це проблема дуже велика для Латориці.Де наші органи дивляться? Понятно, де їм вигідно.

ДM
до McMurphy

плюсую стопятсотисячраз)))))))))) се кіл у гузицю редакції_))))

M
McMurphy

Забули ще дописати: " За підтримки народного депутата України Віктора Івановича Балоги та його сім"ї ....."

К
КГБ

коментують журналістам експерти Департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації. нашо такі експерти які не знають що то таке - на АТО їх

R
ri0

У Латориці ці водорослі були відколи себе памятаю. В кінці 80-х ходив купатись, тоді вони на мілководді повсюди росли. А зараз ціла річка суцільне мілководдя.

Ж
ЖительМіста

Нічого вони не очищують, влада поклала болт на Латорицю, русло не чистять. Чим далі - тим більше стає схоже на болото...

М
М

Незнаю що воно там очищає, але виглядає як болото...

Читайте також