У Лавках під Мукачевом місцеві жителі вимагають закінчити хоча б ямковий ремонт дороги (ДОКУМЕНТ)

7
11

До редакції Mukachevo.net звернулись місцеві активісти із села Лавок, що на Мукачівщині, які просять відповідні служби закінчити розпочатий ремонт дороги автодороги С 070704 Мукачево-Лавки.

За словами місцевих, після численних звернень до різних служб та інстанцій, парадоксально, але поточний ремонт дороги у них таки стартував. 

Жителі Лавок назбирали майже 120 підписів односельчан з проханням провести поточний ремонт автошляху. Активісти звертались як до автомобільних служб району та області, так і до Мукачівської РДА та Міністерства інфраструктури України. Урядовці навіть видали доручення Державному агенству автомобільних доріг України через закарпатські служби провести ремонт дороги.

Мукачівською РДА із загального фонду було також  виділено понад 80 тисяч гривень на поточний ремонт, яких виявилося замало для виконання повного обсягу роботи.

Частина робіт - виконана, частина - ні.

Місцеві жителі у такий спосіб хочуть звернути увагу відповідних служб і завершити розпочатий ремонт доріг. 

Mukachevo.net

Коментарі

!
!!!

Шолтiс не хер - вiн педарас.

?
???

Що за хер цей Шолтiс що його так частот тут згадують????

В
Вася

Сама погана дорога в районі і області- в напрямку Визниці

5
555

добре, що почали ремонт, але треба довести до кінця і голову треба міняяти.

ЛГ
Ласло Гейзович Кванта

Но гат нова власть нич робити не хоче! За царя було май ліпше жить. Дораз шитко будуть вибори, не голосуйте за Порошенка! Голосуйте заЛупана!

Л
лавки

тать поміняйме на наших парадних односельчан Дядченка Віктора, Гоблика Володимира та ще у нас пару таких крутеликів построїлися за счот держави. Думаву кіть такі нись державні мужі як сісі два, та побив Бог нас селян.Моглиби ся типирь зверічітися та уладити путь.Коли свої вілли строїли, товди лем державна техніка ушитко возила, ушитко за державні гроші собі накрали, та й дале крадуть, а дорога за роки розбилася, та думаву най би типирь спомогли свому селови.А голова лавок уже му не до путя, хіба й лем підписи збирати.

Л
лавки

А на кого поміняти?

Р
РДД

Активісти, поміняйте ще вашого голову сільради, а то тот бар під сільрадою його погубив, спився.

А
активіст

Щиро дякую редакції Муеачево нет за підтримку!

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

1
111

там дорога напевно найгірша в районі, хоча село за 2 км від Мукачева.

Читайте також