У лікаря Закарпатського кардіоцентру підтвердили COVID-19. Ще 1 медик під підозрою (ВІДЕО)

17
5

Про хворого на коронавірус медика повідомив директор Закарпатського обласного кардіоцентру Роман Соскида.

Як стало відомо, в одного з працівників обласного кардіоцентру підтверджено COVID-19, ще один лікар під підозрою на інфікування та чекає на результат ПЛP-тестування.

Роман Соскида зазначає, що ймовірно медик заразився поза лікувальним закладом. Водночас, у кардіоцентрі встановили коло контактних осіб і зробили експрес-тести, також мобільна бригада відібрала зразки для лабораторних аналізів.

Наразі обоє медиків перебувають в обласній інфекційній лікарні.

Також 29 працівників медзакладу відправили на самоізоляцію, а приміщення лікарні продезинфіковані. Кардіоцентр продовжує надавати ургентну допомогу хворим.


Нагадаємо, на Закарпатті зафіксовано 116 випадків COVID-19. Вилікувалось 14 людей, 4 - померло.

Також сьогодні, з підозрою на коронавірус госпіталізували ще одну людину з Мукачева.

Загалом, в Україні на коронавірус захворіли 788 медиків.

Зазначимо, що лікарі просять утриматися від візитів у лікарні.

Коментарі

РТ
розкажіть то фактам

В Ужгоророді станом на 10.00 17 квітня – 44 хворих на COVID-19, із них 18 – медичні працівники. http://www.mukachevo.net/ua/news/view/1112656 Почти половина хворих то врачі. вопроси є? сидіть дома бо нікому вас лічити лем заразять

ДН
двом ниже

http://www.mukachevo.net/ua/news/view/1112659 так тудом? мешканець добре написав, най си на чоло надіне тряпку -толку иппен тілько буде

РМ
Розум має бути

Трииайтеся , Лікарю! Ваше здоров'я - запорука нашого. І не звертайте уваги на не варте її. Спасибі, пане Романе за щирість і за людяність. Ви- Лікар не тільки сердець, а й душі, не даєте своїм пацієнтам впадати у відчай, тримайтеся, ми з Вами!

Д
до-мешканець

шановний ! не придирайтеся-як маску ность..людина отойшла на 25метрів від входу лікувальний заклад і говорить з ,дає інтерью кореспонету-журналісту!Шо хочете?а соскида роман ілліч -це лікар від бога-має високу кваліфікацію,пофесіоналізм.має практиктичний досвід у роботі.Це людяний і високоморальний чоловік!дай бог йому успіхуі здоровья!а ви "мешканець"більше не пишіть дурниць,прошу вас.

М
мешканець

Шановний Роман Соскида, лікарю має бути соромно так носити маску. Невже лікарів, а тим паче директора кардіоцентру з підтвердженим у колеги випадком COVID19 не навчили правильно носити маски? Ні каплі не шкода таких лікарів. Хай хворіють, але шкода пацієнтів, які прийдуть з проблемами серця, а вийдуть з короновірусом в додаток і через пару днів помруть заразивши рідних. Проблема в тому, що лікарі хворіють більше всіх, але подивившись на цього - стає все зрозуміло чому. І на послідок - який приклад ви подаєте колегам і людям? В Італії лікар покінчив з життям, бо заразився і заразив пацієнтів. Правду кажуть - в наших лікарнях тільки залічити можуть. Не можу поважати таких лікарів.

Читайте також