У лікарні помер важкопоранений мукачівець, якого розстріляли біля Солотвина

134
117

Про це повідомили Мukachevo.net лікарі.

36-річний мукачівець отримав вогнепальні поранення у грудну клітку, живіт та плече під час перестрілки на Тячівщині. Лікарі весь час не давали ніяких гарантій. Так, сьогодні зранку, чоловік помер.

Нагадаємо,  поліція вже знає хто влаштував стрілянину у Солотвині, і розшукує злочинців.  На місці подій вилучили до 25 гільз, а також сокиру, битки

Коментарі

Д1
До 111 звертаюся

А ти ко такий ош думаш шо за Джокія не малі гроші дістануть???Ти шо туй за казки пишеш, криса така.Ти вобще ся розумієш шо стало із ким?То ще буде война,сірьйозга война,і нич ся то неуладить.Закрийте свої паскудні писки,нич ся не розумієте і нічого вам туй робити та обсуждаєте

Ю
ю.ю

5005- ти чепушила дерева.... Ти мразь дика прикращай виалітати всьо подрят..,.. Правду люди кажуть ти галіма дирка бо плетеш всьо поряд а прийти і сказати комусь з блиськи в очі ці слова слабо?????? Збийся дікуха туда де був до тепер..... бо ти дікарь, не достойний даже його ім'я проізносити....... Батя покойся з миром.... Вічна тобі память, і сімї іскрені соболезнуваня........

1
111

Ви шо не чули шо камер на заправці не було або просто солотвенські після зняли ,там у них всьо схвачено.Шкода що хтось за Джокія получить не малі гроші і всьо уладиться.

С
ССС

Такі серйозні хлопці бандіти шо розбиратися пішли под відеокамери на заправку

Р
Румун

Никому нич не буде за се...поговорять і доста

5
5005

Пішті-jcnfyymjve -- ви два лулу-пішти, дебіли ідіть проспіться , там бандітські разборки боли , єннакі всі і єнні і другі , просто ті шо програли присяйшли на перестрелку з бітами , добрі пацани, а коли дустали по кумпулах, то -- потерпіли, ідіт хлопці лічитися в чікош, не далеко 1!! Ви всі герої, коли менти вас сокотят !!! Всьо, з ваших слов !!!

М
мотор

Вічна тобі память Джокі ми тебе ніколи не забудемо.

П
Піса

Шось я не чув оби мукачівські ответку робили румунам...

СА
Серый Айфоны

РУСЛАН вична тоби память! И ридным спивчутя

Д1
до 111

Хто вже порядки робить??? Шо ти таке кажеш???

1
111

Русланчик не встих відійти уже порятки робить!!!!!! Вічна память

8
8800

Хороша була людина спочивай з миром сії співчуття!!!

О
ога

блюк не був на похороні,бо сьогодні сам попав в аварію.

1
1666

Покойся з миром брате ми все тебе будем памятати на віки в наших серцях Джокс????????????????

МЛ
МИ любимо тебе

пойми мене правильно... РУСЛАН- то людина з великого слова. з великої букви.. щось у житті робив не правильно но не нам судити.. а то шо у його дітей на віки лишиться ангел хранитель який буде оберігати їх.. у нього двоє двойняток 1.5 роки!!! а то нема ще... но нічого ми рядом ми поможимо усі.. усі хто любив і знав Джокія.. усі хто знав його сім"ю.. бо він був не просто чоловіком!!!!!! Він був ЛЮДИНОЮ,. Джокі.. ти назавжди у нашій пам"яті БРАТЕ!!!!!!

Д
Дмитро

А модератор повинен якусь мораль мати,а не всі пости пропускати не на карнавалі

Д
Дмитро

Залиште прощеного пацана в спокої,людини вже нема ,не обливайте брудом.де ваша крапля людяності.свої емоції лишайте при собі,як не соромно? Біда горе в сім'ї,те саме може трапитись з кожним і в кожного.всі там будем і кожен буде відповідати за свої вчинки.Ти був хорошою людиною,покойся з миром,щирі співчуття близьким і рідним

Я
яяя

йовбак пише правду....

7
777

блюк був на похоронах??

П
Пішті

5005 ти урод спрятавіся туй в неті та сидиш як криса пишеш херню всяку 100% шо ти його даже незнаєш!!!

1
11111111

Я не розуміву ош чого до тепер ненайшли тих румунів?За сесе треба наказати!!!!Спочивай з миром брате

1
111

Джокі вот і всьо,похороноли тебе,і через декілька тижнів забудуть тебе і тоді коли треба буде допомохти леська побачить хто був на справді другом руслана а хто лиш вигоду шукав.

Й
Йовбак

Подумайте про Бога люди у каждого своя судьба і каждий колись буде отвічати!Руслан не дивлячись на те що заробляв гроші не по закону завжди був хорошою людиною і жебрака ніколи не обідив! Ніколи не тіштеся на чужій біді бо та біда колись і в вашу сім'ю прийде! А те що дружина залишилася без свого коханого чоловіка а двоє синів без батька ось це головне,як не як він це все заради них робив,всі ми грішні і в кожного свої гріхи,але те що він був хороша людина і клав на місто всяких уродів вот се точно правда!!!!! Можу сказати тепер одне він залишив великий слід після себе,поміг багатьом людям бо якби він був якимось уродом то на похороні не було би стільки людей!!тепер сини будуть мати сильного ангела-хранителя в житті а вас всіх люди будь ласка попрошу залишайте своє негативне мислення при собі!!все людини вже нема і тут нема чому тішитись!!!!!!!!!дякую за увагу!!!!!

ЮЮ
ю. ю.

Пусть в Раю, Джокі встретит свою брату.... Да упокойитса его душа с миром... Светлая и вечная ему память, и земля ему будет пухом.... Добрий заботлевий вірний достойний і справедливий був пацан......

ДК
ДО Кобака Василь

СКОРО И ТИ ТАМ БУДЕШЬ

РП
РАЙОННИЙ ПРОКУРОР

Кобака...Розкажи нам когось іщи почистив із цімборами

У
Ужгороду

Хто боїться? І кого ? Скажи будь ласка !!!!

Ч
Чесний

Слава УКРАЇНІ Брати! Дивлячись на це все можу сказати одне (горе тем народам где как героев чтут уродов!)

J
jcnfyymjve

логіка 3,14здец у 5005 , тот кого убили бандюк , тому шо убив респект , дебіле іди проспися , там бандітські разборки боли , єннакі всі і єнні і другі , просто ті шо програли прийшли на перестрелку з бітами , но нич , ото уладиться , нико тот циганшак румунський не боиться , укатавуть по тихому і всьо

S
Sss

За що респект??за вбивство людини????

5
5005

Скільки людей пострадало від таких добродіїв-бандюків, які за декілька сотнів доларів готові покалічити людину, так що бандюки - вони і в африці - бандюки. А румунам - респект !!!

К
КОЛЬЧИНО

Руслан ти нерас попадав в аварії і все виживав,таку людину називають смертником любив скорость,так ти мав піти бог розполагає.буде всім урок.Може вже успокояться ті хто ще не зупинився,і подумають про сімю і дітей.Вічна тобі память!!!!!!

КВ
Кобака Василь

Кылько ся щи упстало роботы шось ме не зробили главноэ бондика почистилисьме гомоная тоже турянчика ыз норда добре глагола нас мало спудив а в майонеза щесьме ы шашлыки пекли у двори жаль шо ти пышев од нас но ми скоро будеме з тобов спы спокуййно

Ф
Фронці

Вічна йому пам'ять! ! !

М
міші

Нич мукачівські " бандіти" не будуть мстити...будуть дале у центрі сидіти пити кавіль.

МР
мукачив район

Вична память тоби Руслан! И спивчутя ридным

Р
руснак

а нашо модерація в коментарях про бандюг і жуликів?

У
ужгород

Нико не буде мстити.Усі ся боять.

Т
Тячів

По Суті Солотвино не при чому то є лиш поле бою,а актори в нему то з Н Апші.То Румуни

Д?
до ???

солотвино вже рие першу линию обороно.у горах мобилизация

!
!!!!

Ага, отомстять обовязково, як отомстили за гешу, козія, вандама, кірчія, шашлика і остальних, хоча прощений би, і рядом коло них не стоїть!!! За кого і ХТО!!!!!!ко піде?? Ви думаєте мусора тупі, а ви туй всі розумні???? А ті хто до цього причетні будуть собі спокійно сидіти і смерти чекати???? Не думаю!

В
Вильховиця

Русланчику земля тоби пухом.спочивай з миром.ридним спивчуття.

?
???

Вибачте мент но побачимо хто був правий

М
Мент

Мстити напевно будуть двоє: "міша" з дулом, і "???".

?
???

Воперших гроші не повернули і товара нема,по друге людину вбили а ця хоть низенька людина но дуже маа підвішений язик всі справи вишів мукачивських він рішав.

М
Міша

Да буде помста 100% тот що це зробив скоро сам піде на той світ і причом в адських муках,буде собі сам яму рити під дулом ствола !!!!

Б
Бухарест

Главноє шоб румуни за другими не прийшли, а не мстити ще!!!!!!!

!
!?!?

За кого мстити?????

?
???

Леську шкода,бідна ночами не спала чикала і думала чи прийде чи лиш позвонять,що вже його нема,люди ви не знаєте як з таким страхом жити,коли чоловік бандюга.

Д?
До ???

Здойми очки розові, ко піде!!!

?
???

Я думаю буде, ще кров пролита,чинадієво і мукачево підуть на солотвино

Т
Тарасик

Цікаво а буде помста за ного чи ні?

Д!
до !!!

в глинянці в 1.30

Ч
Чинадієво

Джокі хай земля тобі буде пухом ! Вічна память!

!
!!!

Похороны у Джокия дома, в Чинадиеве???

Т
Товкан

Никого пітьо (плоскіна) не найде бо слабий як мукачівське пиво!

ВМ
Ващенко Михайло

Спасибо за життя проведеноэ з нами прожив не зря но забираэ лутших вашко забути повернути неможливо честь память русланчик

ДА
до А

Завтра в 1 год.

А
А

Коли похорони?

Я
Я

Шкода, що ти покинув нас молодим... Русланчику, спочивай з миром. Ти будеш завжди в наших серцях. Вічна Пам'ять.....

1
111

По понятіям жив, по понятіям бив.....

А
Анонім

Лесько і батьки родичі прийміть співчуття і тримайтеся в силі вічная пам'ять Русланчику,він був дуже хороший і добрий.

Ж
Жук

Всі перестріляються, туда їм всім путь,вони всі мають самоунічтожитись!

Р
Рижий.

Велика втрата для родини. Прийміть наші соболезнованіє,спочивай змиром Русланчеку. Хай земля тобі пухом.

А
Ауууууууу

Мукачивец втебе совести нема таке пысаты туда йому путь а сам незнаеш куда тоби путь ты не думаеш як його жони тепер це чытаты чоловик помер а ты не пидтрымуеш а ще наоборот давыш у всих э свий недостаток а вин був якый був сам бох знаэ ВИЧНАЯ ЙОМУ ПАМЯТЬ!!!!!!!!!!!

.
.

Завтра в 1 києва

К
Ключарки

Вічна пам'ять, Джокію...

!
!!!!

Не знаете когда похороны???

В
Ваня

Вічна тобі пам'ять, Брате....

М
Мукачівець

Тудаму путь найся всі чим поскорше перестріляють ,на одного бандюгана стало менше. Жаль сім'ю має ,а мозгів не було подумати ,що дома діти.

СК
с. Карпати

Вічная пам'ять, Блаженний покой... у каждого своя робота. Він перший нікому кривого слова не повів, а лиш всяких дебілів на місто ставив.

М
Мировський

Сольва як довів тебе до стабільності? Чистив хати чинадіївські своїх односельчан??? Жити по понятіям значить..

П
перехожий

Більше 40 коментарів....тобто це досить значна містечкова подія.Тепер дивимося на рівень висвітлення на сайті. Жто загинув ? Не зрозуміло . У всіх цивілізованих країнах фото + неклолог навіть у маленькиж газетаж. Маємо лиш коментарі з яких нічого не зрозуміло. Шановні, *джокі * це тішечки не то(пошукайте в інтернеті).,а людина має ПІпБ, та історію свого життя.Кожен має свою долю, для рідних і близьких Він був найкращим, чим би не займався. Не робіть з трагедії шоу.

Т
таня

Лесько держись. Дуже тяжко буде пережити але ти сильна ти зможеш. заради пацанів

А
Авто

Вічна пам'ять!!!

С
Сольва

Дуже Справедливий та добрий чоловік був.

С
Сольва

А Джокійови вічная пам'ять . Дітям та дружині його здоров'я та кріпості.

С
Сольва

Довів нас до стабільності а не шо сі чмирі до жебрацтва що люди мутять всьо шо мож лем бо ужити і нормально здіржовати свою сім'ю.

Ю
ю

уже сьме мали правильного презика, який тоже жив по понятіям, і до чого нас довів?

М
Мукачівець

Холмс, ти правий на всі сто відстотків!

Х
Холмс

Коментарі, демонстративна картина нашого суспільства, його моралі, героїв. Та взагалі світогляду. Людина, яка займалась криміналом, приймала участь в "стрільці", що педбачає аргументуванням своєі позиції опонентам не віршами Шевченка, а бейсбольної битами, ножами, касетами та зброєю, в очах суспільства Герой, правильний пацан, Взірець на якого мабуть молоді потрібно рівнятись та брати приклад. Коментарі зайві.... це неватіь не 90- ті, це абзац.....фактично Україна, як країна існує лише на мапі.... в реальному житті жодні функції, як внутрішні так і зовнішні держава не виконує. За 3 роки довести країну до люмпенізації та анархії, втілити принцип право в силі, а не сила в праві, це успіх!

+
+

треба жити по божим заповідям а не по понятіям

А
ам

а шо всі пишуть як він жив по понятіях по понятіях валіть і жийте на зоні а не дітий пужайте у своїх селах.

К
КОЛЬЧИНО

Шкода Джокія,пацан жив по понятьям,не обідив по причині і коло жибрака був на рівних,Леська буть сильна.Вічна тобі память друже.

М
Мукачівець

Хай земля тобі буде пухом друже,нам не віриться що се правда,най твої діточки золоті ростуть здорові і щасливі,а ті ко се зробили мусять бути сильно покарані,вони не представляють собі що натворили

А
Андрюша

У Руслана она Є ...

А
Андрюша

Най земля буде пухом і Ангел хранитель хай береже його рідних і сімю !!!! Він для друзей все буде другом для братів Братом !!! всі люди грішні но не у всіх грішних є душа ...

Д
дако

не правда!судьба-наш властелин,а обстоятельства-диктатори....

1
123

Кожен сам свою долю вибирає і знає можливі наслідки. Шкода дітей. Вічна память.

Т
тібі

Кожному своє , кожна людина вибирає свою дорогу в житті , чоловік предполагає а Бог росполагає , Дружині бажаю здоров,я та сил пережити її особисту трагедію і з божою допомогою виростити двох своїх синів

Ч
Чинадієво

Нехай земля тобі буде пухом....дуже шкода тебе Джокі,що ти так пішов,молодий такий,а завжди викарабкувався...Шкода діточок...

С
Свалявчани

Вічная пам'ять . Нехай земля буде пухом.

Ч
Чинадьово

Джокi братан,земля тобi пухом

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

йой людоньки будете Ви ще ревати, що начудять ці правильні пацани......зустрічайте скоро беспредел та анархію, адже ніхто їм на заваді не стане, дякуючи рехформам, міліції у нас нема

М
Мозер

Можуть менти шукати того, шо стріляв... Пітьо його скорше найде, кіть іще не знайшов... А Джокі був добряком, хоть і бандитом... Доля така, не треба судити, він чесного чоловіка ніколи в ответ не клав. По поняттям жив, не по поняттям помер. Леся нехай кріпиться, діточок шкода... Треба жити дальше

ГО
Гуцул Орест

Вічна память молодому пацану.Уви таке життя...Хтось молодим помирае на безглуздій війні...хтось на безглуздиз розборках..хтось просто впаде і помре.....таке життя..І дай нам Боже поменше таких новин....життя дорожче за все.За гроші за владу за любі понти та статус...Миру вам і хай земля буде пухом померлому

Й
ЙОУШКО

ЯКИЙ ВІН МОЖЕ БУТИ ДОБРА ЛЮДИНА, КОТРИЙ БЕРЕ УЧАСТЬ У ПЕРЕСТРІЛКАХ !?????????

Х
Ххх

То не джоки

ІБ
Іван Бойко

Вічна пам'ять і земля пухом тобі Руслане.

В
Вилок

Вічна память!!! Спочивай з миром!!

Д
Дмитро

Вічна пам'ять тобі друже

Ч
Чистильщик

Об"явіть триденний траур за "нормальним пацаном" і сім"ї пожизненну пенсію .

Ч
Черемушки

Вечная память.

Ш
Шкода..

Нормальний був хлопець. Земля пухом....

К
Киев

Хороший был человек! Руслан вечная тебе память и земеля пусть будет пухом!

Я
ярослав

Вічна память тобі . Безстрашний і справедливий бов Руслан.

В
Вася

Вічна пам'ять. Дуже шкода, що таким молодим покинув цей світ.

О
ооо

люди гибнут за табак.

В
Витя

Вечная память Руслану!!!! Пусть земля ему будет пухом!!!!

П
Подгоряно

Вічна пам'ять. Спочивай з миром.

М
Мукачево

Хто він? Прізвище хтось знає?

КЗ
Квадросектор Закарпаття

Ти був Ліпший! Душа нашої компаніі! Нехай земля тобі буде Пухом! Вічна Тобі Память!

ВП
Вічна память

Земля нехай тобі буде пухом Братуха.

З
Знайомий

Спочивай з миром друже. Вічна тобі пам'ять .

Д
Друг

Вічна память!!!!! Шкода дітей малі іще!!!

К
кентавр

Шкода Руслана,спочивай з миром!!хороша людина була.

Д
Друг

Вічна йому Память!

Читайте також