У Лікарні Святого Мартина провели рідкісну операцію і врятували ногу мукачівки

1511

Людмила Іванівна звернулася до Лікарні Святого Мартина через сильний біль у нозі, який не давав спокою навіть вночі. Після обстеження виявилося, що причина болю – звуження та тромб у підколінній артерії, що заважало нормальній циркуляції крові.

Для врятування ноги було проведено рідкісну гібридну операцію: тромбектомію стегнових артерій з балонною ангіопластикою підколінної артерії. Це складне хірургічне втручання допомогло відновити нормальний кровообіг і уникнути ампутації.

Наразі пані Людмила вже виписалася з лікарні та залишила свій відгук:

"Я хочу щиро подякувати всім, хто допомагав мені в цьому закладі: завідувачу відділення судинної хірургії Євгену Гардубею, судинному хірургу Іштвану Маркушу, операційній медичній сестрі Наталії Софілканич, лікарю-інтерну Кирилу Каїра, завідувачу операційного відділення Сергію Чикуну, молодшій операційній медичній сестрі Ользі Харченко, медичній сестрі Світлані Левдер, молодшій медичній сестрі Ірині Греба та всім іншим.
Лікарня Святого Мартина здивувала високим рівнем медичних послуг, сервісом і ставленням до пацієнтів. Всі працівники були дуже привітними, співпереживали та підтримували мене. Коли я дізналася, що потрібна операція, одразу вирішила, що хочу, щоб мене оперували саме тут і саме ці лікарі. Я дуже задоволена, що все пройшло швидко і вдало. Велике спасибі працівникам Лікарні Святого Мартина за їхню відданість та чуйне ставлення до кожного пацієнта."

Завдяки успішному проведенню рідкісної операції в Мукачеві, Людмила Іванівна тепер може знову насолоджуватися повсякденним життям.

Нагадаємо, закарпатські лікарі провели складну операцію, щоб дістати осколок з легені пораненого військового.

Коментарі

Читайте також