У лікарні Виноградова помер чоловік, якого самотужки рятувала дружина (ВІДЕО)

17
23

Чоловік помер у лікарні, медики не рятували та і ліків не було. Родина 52-річного Ігора Усова звинувачує медперсонал Виноградівської лікарні у недбальстві.

Журналісти "Вікна-Новини" розповідають, чоловіка покинули з інфарктом, а дружина намагалася самотужки робити масаж серця, але це не допомогло. У колі медиків, які збіглися на крики родичів, чоловік і помер.

— Був тільки черговий лікар терапевт, кардіолога і реаніматолога вони не викликали, сказали, що треба почекати і зробити другий раз кардіограму. Посилали мене за ліками, - розповідає дружина померлого Інна Усова.

Коли прийшла з аптеки жахнулась, її чоловік бився у конвульсіях, а поруч не було жодного медика. Жінка сама кинулась рятувати Ігора. 

23-річний син бігав по лікарні в пошуках лікаря. А згодом неспішно зайшов реаніматолог.

— Син почав кричати де ви були, а він сказав чого ви кричите. Я кажу як я можу не кричати, як людина помирає. Він почав перевіряти пульс, після того як я зробила закритий масаж серця і сказав "вроді нормалізувалося". Згодом я зайшла через 5 хвилин, мені сказали, що він помер, - каже пані Інна.

Що на це відповіли лікарі? Дивіться у сюжеті нижче:

Коментарі

С
Свуй

Карпато-словин, туй исьте не праві! Як тото "при чум туй"? Кибы сесе было єдным трафунком на милийон нико бы нич не уповів. Айбо біда у тум што туй ся убстали лем сякі! Сякі трафункы (тай не поєден) є фурт у кажджуй болници уд Чопа до Луганська. У сюй державі аномална, укривлена система у котруй на державну роботу годні стати лем май жадні, гамішні, неошколовані, ні нашто у животі неваловшні люде. А у медицині тото май ся мече у очи, бо дохторськый диплом ся цінит у світі. Котрый дохтор має совість, хоче зуправдi помочи битіжным, має дашто у копони, має хуть ід проф. ростови тот не хоче ся принижовати просячи остатню купійку уд жеброты, не хоче обы ся ним учаковав тупый началник, бере куфрик, фамелию тай іде си на Словакы вадь Чехы. Ци тот дохтор не майрадо бы ся убстав на своюй утцюзнині, кидь бы муг даяк сяко-тако жити не ідучи на компромісы из свойыв совістьов? Говорит ся не за сись конкретный припад ай за державну систему. Та ко виден у тому што сяка система є, кидь не держава?

ЛЯ
лапотник Яша

Не ерничай. Если ты не дурак, то всегда сможешь отличить коммент обычного читателя от высера тролля

ГО
Гуцул Орест

Точно так.Весь негатив пишуть ольгінські тролі.Які від важкоі праці ідуть лікуватися в Виноградівську больницю.та в курсі дела вони що там твориться.

ОЙ
Оккор йов

Ольгінські кацапські троллі більш нич не валовшні придумати, чим про Путіна?! Замітно крізіс жанра!

Н
Нодьон

Нашто тулько тексту? Пишіть нараз, ож в проблемах нашої медицини винуваті агенти Путіна.

В
Вася

Реаніматолога - напішіть прізвище героя. На палю пі.... Ра. В Мукачеві теж такий був, поки не отримав фінгал під оком, - допомогло, тепер нормальний лікар.

С
Севлюш

Там 90 процентів персоналу треба гнати поганов мітлов.І якщо вони себе великими дохторами рахують то уже би давно працювали десь у Европі або хороших клініках.хороших врачів цінують і вони востребовані.А ці бездарі роками будуть займати посади раді тих скручених грошей що ім сують в карман бо інакше вони і не подивляться на хворого.і немае значення маеш ти іх чи ні.давай і все.я не спорю можна заплатити.врач мае бути ситий одягнений та охайний.Але ти спочатку професійно зроби свою роботу а не наоборот

М
Мама

Нашу дітинку Сіладійка в роддомі зробила інвалідом. Гроший немало за роди попросила а ми типирь інваліда годуєме. Тоже правду глядалам. Ниє тої правди й нигда ни буде

Л
Ліда

Лікарня імені Ониськів та її прихвоснів й родичів. Персонал набраний за гроші так й буде робити. Ониськані добре

Д
депо

Ото чиста правда, што севлюш пише, бов такий Реплюк Іван, земля йому пухом, тоже пушов у Виноградівську больницю лікуватися, та вернувся в гробови, ниє лікарю у больници, лише одна назва !

С
Севлюш

У Виноградові такі випадки постоянні.тут нічого дивного.Просто туй пішов розголос.Там дохтори непрофесійні а головне бездушні.Перше що вас запитають ДЕ РОБИШ.лиш копійку би у ковдоша останню забрати.Кожну неділю зато до церкви ходять.такі всі святі а потом на роботі бездушні черстві та бездарні.В приймальное попадаеш та бігай за якимось дохтором поки хворий помирае.потом з ухмилков дохтор скаже но та вмер.ничму уже не поможеш.

МІ
Мендель і Рабінович

Панночку "Карпато-словин" не творіться так. Ісе просто кодло кацапських ольгінських троллів. Подстрикають закарпатців, подстрикають... айбо наші люди на їх коменти "болт ложили".

К-
Карпато - словин

Люди . што вьі туй пишете ? До чого туй Супрун не супрун ,жидьі а вадь укрйинці ? До чого йсе туй ? Тьі дохтор ! Спасай чоловіка ! Пак ся з родинов по грошах вьіровняш . Люди после такого стреса нараз ся розплатять , кuлько вповіш . Туй два варіантьі ; а вадь низнавуть што чинити , а вадь уже ниє совісти . И туй влада ни влада ни до чого .

В
Варишський

Улляна Супрун на вся жидоолігархічна свора що при владі читаючи такі новини аплодуе стоя.Того вони і добиваються.Аби виздихали всі.Украінська нація то терпіли та рабська натура.вот і можна украінців вбивати грабувати на голосу накакати а ми побурчеме собі тихо тай у се.вонито знають і приймають антидержавні реформи.

Ф
Фатів

Мадяри вам погані . Мову учіть. А люди просто безпомощно умирають. ((( диє та срана самоназвана карпатська неєснуюча січ ? Та шо типирь не палите і незриваєте флаги ? Докі наші люди невозьмуця за розум і непошлють сю прокляту людьми жидоокраїну нам туй всім буде кониць. Всі розумні люди уже уїхали як простий нарід так і доктори і інжегери і т.д.

РІ
Русин із Пудкарпаття

Такого "Сомалі" у нашому краї не було ни при мадярах, ни при чехах і навіть ни при совєтах. То, что твориться 26 років при україні, - се, просто, одним словом повна деградація.

МД
Мукачевка до "Я"

Причому туйка Америка? Це як у басні :"На зеркало неча пинять, коли рожа крива". Самі ми винноваті - правду каже місцевий! А від Америки ми відстали на декілька сот років!

Г
гімлер

це так ВСЮДИ як на закарпатті так і в окраіні!!! гордіться окраінці своєю "державою"

Я
я

интересно,як не валять сисе на росию...побзерайте,ош од самого начала державов руководять америкоси...тому так и е...та ще й за бардак нашим керовникам млрди у жебы платять..исе лем слипый може не видити,а люди терплять упирям...и исе лем начало....пробужайтеся,не спить!!!

Д
Дохтора

Порядок наводити в лікарнях і поліклініках овинні, як в театрі, починати треба з вішалки. Ви подивіть де починається корупція в лікарнях, щоб заїхати з хворим на територію, на воторах уже просять гроші. Щоб підняти хворого на поверх, ліфтеру плати гроші. зайти в туалет плати санітарці гроші. Я вже не говорю за комісію на інвалідність. Теака кількість інвалідів як У Виноградові а саме митників .навірно по всій Україні немає. Нехай лікарі не оправдуються, бо зразу дивлять, хто ти. одітий, ошколований чи бідний.

М
Місцевий

Я думаю що після цього, як будуть організовуватись мітинги щоб сказати владі ФЕ, пів Виноградова вийде на площі. Чи і надалі гузиці грітимете на диванах і розказувати що погано живете? Тать половина би Румунії вийшло на вулиці, якби там рядом біля Виноградова, така супрун-реформа у них проводилась.

ЛІ
лікар із за бугра

Бо всі досвічені лікарі вже давно виїхали. Лишились низи тому такі і випадки.

С
супрун=менгеле

Це, нажаль, чекає багатьох українців : медреформа скоротить чисельність громадян цієї держави.

Читайте також