У Луганську студенти звітують про свій вибір у деканаті

4
3

Близько 9.30 на одній з двох виборчих дільниць, які розташовані на території Луганського національного університету, зафіксований випадок, коли студент фотографував бюлетень зі позначкою за одного з кандидатів.

Студентка першого курсу Інституту психології та педагогіки ЛНУ Ганна К., затримана спостерігачами при виході з кабінки для голосування, повідомила, що їх, себто студентів «зобов’язали це зробити викладачі та представити фото звіт про голосування у деканаті в понеділок». Наразі, студентка дає свідчення правоохоронним органам.


За інформацією обласного штабу Партії регіонів, до організації фальсифікації причетний голова профкому студентів Луганського національного університету В.П. Мороз, який спонукав студентів голосувати за Юлію Тимошенко.

У відповідь, Луганський штаб Юлії Тимошенко розповсюдив коментар першого проректора Луганського університету Віктора Савченко. За його словами, адміністрація вишу не займається політикою, і будь-який студент може підтвердити, що ніхто з адміністрації не здійснює тиску на політичне волевиявлення студентів. Віктор Савченко висловив переконання, що це брудна провокація від Партії регіонів.

Інші спроби сфотографувати бюлетень із відповідною позначкою були зафіксовані у Черкаській області.

Нагадаємо, що напередодні дня голосування до списку виборців незаконно внесли 100 випускників Ужгородського національного університету.

Коментарі

О
Ольга

Анастасия: Как вам не стыдно? Или это комментарий члена избир.комиссии от БЮТ? Всем студентам было несколько раз сказано:Сделайте правильный выбор! Не допустите бандита к власти!!!" Так это что не намек? А Курило что в прошлые выборы творил? Заставлял фотографировать бюллетень, а потом выдавались деньги за "правильный выбор"????

Р
редакто

дякуємо за інформація. Як нам вдалося зясувати, з цього приводу затримано двох студентів. Поки важко сказати, це провокація чи правдива історія. Ми спробуємо зясувати додаткову інформацію. Якщо Ви нас випередите, пишіть відразу у коментарі

А
Анастасия

Я сама учусь в ЛНУ имени Шевченка. Нас абсолютно никто не "наклонял" по поводу кого выбирать, за кого голосовать. Даже намеков не было. Мало того, я специально поспрашивала друзей из разных факультетов и групп(возможно их заставляли). У них таже ситуация. Эта тема даже не обсуждалась.

Читайте також