У Львові трамвай переїхав інваліда

21
0

У Львові водій трамвая, не дочекавшись поки пасажир-інвалід зможе вийти з вагону, несподівано зачинила двері, внаслідок чого пенсіонер опинився під колесами. Ще до того, як чоловік із паличкою зміг піднятися, трамвай рушив далі. Подія сталася на кінцевій зупинці трамваю №2 по вулиці Чупринки ввечері в неділю, 20 червня. Про це ЗІКу розповів потерпілий, який внаслідок падіння під колеса трамвая отримав травми руки.

70-річний пенсіонер має інвалідність і пересувається з допомогою палички, оскільки у нього була зламана шийка стегна. Як розповів чоловік, він виходив із вагону на кінцевій зупинці. Та водій не дочекалася поки чоловік зможе вийти з вагону, передчасно зачинивши двері. Внаслідок чого немолодий чоловік впав під колеса трамвая, на кілька хвилин втративши свідомість.

У цей момент трамвай вирушив далі, зачепивши колесами руку лежачого пенсіонера. На щастя, чоловіку вдалося уникнути серйозних травм. Тим часом перехожі, які допомогли інваліду піднятися, порадили йому викликати міліцію.

Чоловік зателефонував у міліцію і повідомив номер вагону. Після цього він залишився на протилежному боці кінцевої зупинки, щоби дочекатися водія і міліціонерів. Коли трамвай приїхав, чоловік попросив водія затриматися до прибуття міліції. Однак водій зачинила двері і поїхала далі. На наступній зупинці чоловіку довелося вийти з вагона

Після цього, чекаючи на прибуття міліції, пенсіонер протягом кількох годин ще тричі зателефонував черговому. Проте там відповіли, що посилали на місце події патрульний автомобіль, однак потерпілого міліціонери не побачили.

ЗІК має адресу і номер телефону потерпілого.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також