У Львові з грабіжника-рецидивіста спершу стягли штани, а тоді і труси

9
0

У Львові чоловік намагався пограбувати кав'ярню, але жінки-продавчині відбили напад злочинця і викликали міліцію. Намагаючись затримати зловмисника, вони залишили його без штанів та нижньої білизни.

Як повідомили в управлінні МВС у Львівській області, інцидент стався приблизно опівдні 5 червня. До одного з місцевих барів зайшов невідомий та намагався викрасти продукти харчування, загалом на 378 гривень.

Однак дві продавчині спробували перешкодити йому вчинити крадіжку і, під час сутички, одна з них натиснула тривожну кнопку. Помітивши це, зловмисник розбив вікно кав'ярні і спробував через нього втекти.

Відчайдушні жінки, намагаючись затримати зловмисника, схопили його за штани. Шарпанина завершилась тим, що штани та білизна грабіжника залишились у жіночих руках, а зловмисник втік і побіг.

Невдовзі співробітники патрульної служби затримали злодія. Вже у райвідділі встановили особу зловмисника – ним виявився 32-річний мешканець Львова, двічі судимий. Він неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за скоєння дрібних крадіжок та хуліганств.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також