У Львові затримали закарпаток із двома тисячами квіток шафрану

9
9

У рамках операції «Первоцвіт-2013» лінійним відділом МВС спільно із держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища Львівської області учора, 5 березня, було затримано двох громадянок Закарпатської області.

У жінок було виявлено 2 тис. квіток шафрану Гейфеля, які вони привезли до Львова з метою реалізації їх на ринках. Про це повідомляє ДЕІ у львівській області.

На порушників складено адмінпротоколи за ст.88-1 ч.2  та ст. 90 КУпАП, матеріали скеровуються в суд.

Операція триває.

Коментарі

М
марія

з нашою екологічною свідомостістю в Європу нам хіба через років 100. Не можна ні продавати, ні купляти!!!

4
444444

Тот шафран росте у кожному керті як жалива. Найби имили когось із таможників львівських або закарпатських.

Q
Qq

Мене просто дивує работнічків м-студіо,які проживають на Окружній,Ви не бачите,скільки цих квітів продають у районі?Чи Вам легше поставити новину зі Львова?Хіба це теж по заказу друкується?

П
патріот

Для дан почитайте про шафран http://agrobud.dp.ua/?p=548

П
патріот

До речі, це осінньо-квітучий сорт крокусу. У дикому вигляді не зустрічається ніде. Вони спеціально вирощуються на приватних ділянках.

П
патріот

Для ден Написано, що привезли напродаж, ви вважаєте що вони принесли на базар з корінням? А що ви скажете про збереження природи, кожного дня з лісу вирубують велику кількість дерев, натомість не посадили жодного, за це не треба наказувати, але ненаказують, річку Латорицю вивозять теж не можна наказувати... а жебрачок можна, вони нікому не поскаржаться.

Д
ден

проблема в тому, що ті хто збирає ці квіти-видирають їх з корінням!!!! Хіба не шкода такої краси в майбутньому вже не побачити через це??? Правильно зробили міліціонери! Природу потрібно берегти!!!

У
Уа

А сколько леса вывезли? Тоже никто ничего не пишет, кого там поймали, наказали.. Были бы нормальные заплаты, никто бы не собирал эти цветочки и не возил бы их ..

П
патріот

Дуже великих злодіїв затримали, хвала міліції! Коли Мукачівська РДА вмісті з головою селищної ради с. Чинадієво вкрали 9 (девять) мільйонів гривень, які були виділені на противопаводкову програму, то нічого, нікого не затримували, не складували ніяких протоколів, не вносили в реєстр кримінального впровадження....виходить мільйони красти можна, а якщо людина хоче заробити щоб прокормити сімю, бо держава не допомагає, то не можна.

Читайте також