У Липчі люди не хочуть тестуватись на COVID-19 бо кажуть, що "здорові"

7
15

У селі таки встановили обмеження на в'їзд та виїзд.

Вчора Mukachevo.net писало про село Липча, що на Хустщині. Там новий осередок захворювання на коронавірусну інфекцію.

25 травня комісія з надзвичайних ситуацій вирішила обмежити скупчення та пересування громадян.

Як повідомила нашим журналістам виконувачка обов'язків голови директора Хустського Центру первинної медико-санітарної допомоги Еріка Кекерчинь, вчора до села виїхала мобільна бригада, щоб здійснити тестування. Проте цього не вдалося зробити. Частина жителів села відмовилися від тесту, мотивуючи це тим, що вони "здорові". Результати осіб, які все ж перевірились на COVID-19 будуть відомі у найближчі 2-3 дні.

Сьогодні на місці знову працюватимуть медики. У планах протестувати 15 осіб.

Нагадаємо, в Україні за останню добу зафіксували ще 321 випадок COVID-19.

А Чехія зняла більшість карантинних обмежень.

Коментарі

Д1
До 15:48

Щоб ти все свое життя лiкувався часником....скiльки даунiв нарожала планета Земля !! Добре пишеш чоловiче 14:54 ... бачу , що не всiх правили на п’яну голову !!

Ю
Юлій

Цей вірус покаже скільки хворих на (голову) людей вас оточує.

И
Иавн

Усе буде добре вирус не страшный у Словакийи переболилы и нызнало шо мають вирус

ДВ
до Вася 12,19

По своїй природі здорові ніколи не зрозуміють хворих.Нікого не треба робити інвалідом.Головне щоб цього не зробив вірус.Типирька малинько історії.На початку прошлого століття закарпатські заробітчани лічилися уд многих інфикцій у США чисноком ,галиком (garliс).Амириканці ся глумили із закарпатців ош чисноком пахнуть.А як прийшла пошисть нипонятна,амирикантуші почали істи чиснок,галик (garlic),як люди из старого краю (закарпатці).Дажек го у жибах носили...

ДН
До нижньої марги

Закрий свій чорний писок гукане.

В
Васі

Ти вася нікому не кажи і не дьоргайся, як хто коло тебе заразу ся чіпит і зляже. Тихенько їдь до лікарів і ся лічи. Калічити чилядь ун пуйде. Ти ся диви, бо чилядь скалічит тебе. Бо в інтернеті пишуть і телевізор показує, що як узнає чилядь ко хворий у селі, то тих людей гонят у хащу і ще хижу хочут спалити.

Н
Нікас

Єбануті! Най тоди підпишуть папірь, як буде їх лихоманити та би ся не сміли в больницю звертати! Дно соціума, кончені

О
Олександр

Перекрити село і поставити блок пост. най там сидять.

ДД
До дебіла 12:30

Закрий свій писок , курво тупа .

ДВ
До васі

Я піддержую чоловіка 12:30! Ти лоці інвалід на голову! Йолопе кіби була епідемія чи не приведи Господь пандемія,то і ти і дітина і жона твоя і...вде бисьте валялися на путьови.Радуйся,што се фейк.Но з голоду здохнеш.Бо сі карантіни,тестування,то ученія по загону мас! Закрий ліпше писок бо пак ти го розорвуть на німицький хрест!

М
Мкчв

Там їх і загребуть усіх у яму

ДВ
до Вася

А ти не думаеш, шо з тобою пiсля того зро6лять таке, що будеш молитися аби скорiшесь помер? Чи ти бойовикiв передивився, та думаеш ож ставись неуловимим джоном?

В
Вася

Майк не правильно. Знаєш якщо захворіє моя дитина і перебіг хвороби буде не легкий, а тяжкий із за людини яка відмовляється тестуватися то я ту людину зроблю інвалідом і не важливо чи повнолітня чи ні.

Г
Гукан

Інтернет пише, що ті тести уже наперед заражені.

М
Майк

Правильно ро6лять.

Читайте також