У МДУ урочисто вручили студентські квитки першокурсникам (ФОТО)

20
1

Минулого тижня в актовій залі університету відбулися урочисті збори з нагоди вручення студентських квитків студентам першого курсу.

З вітальною адресою виступила декан гуманітарного факультету Моргун Алла Володимирівна, яка підкреслила, що студентський квиток підтверджує новий статус молодої людини – статус студента. За словами Алли Володимирівни «студентські роки – це неперевершений досвід навчання, спілкування й неповторного студентського життя».

З теплими словами привітання виступили куратори груп «Філологія (англійська)» та «Практична психологія» кандидат педагогічних наук Бопко Ігор Зіновієвич та кандидат соціологічних наук Орос Олександра Богданівна. Вручаючи студентські квитки, вони висловили впевненість у якісній професійній освіті, яку студенти отримають в нашому університеті.

Підтримати своїх молодших товаришів прийшли старшокурсники: слова заохочення прозвучали у виступах Евеліни Іванчо, Ольги Ковач, Марини Мучички, які запрошували брати активну участь у студентських справах, не боятись ініціативи, жити яскравим життям. Від імені всіх першокурсників подякувала за доброзичливі побажання та висловила готовність бути достойними студентами Стретович Юлія. 

Свято відбулося, старт зроблений, повідомляє прес-служба МДУ.

Коментарі

ЧФ
Четверте фото

Саша Орос -ТНЕ ВЕSТ!

Читайте також