У мене немає ворогів, а є громада, для якої я працюю - Губаль

32
0

Василь Губаль сьогодні заявив, що всіляко підтримуватиме тих управлінців, які проявляють себе як справжні відповідальні господарі.

В останні дні Василь Іванович здійснив дві робочі поїздки – у Воловецький район та у Берегово, й не приховує, що дечим був здивований. "Таке враження, що раніше була певна стіна між обласним керівництвом і тими, хто працює в глибинці. Я переконаний, що деякі із начальників структурних підрозділів, яких я запросив у Воловець, ніколи і не були у селах цього району. Такі відвідини – річ корисна. До прикладу, керівник Служби автомобільних доріг Михайло Попович проводив прийом у Розтоці. Так ось, коли їхав туди, був шокований станом доріг. Продовжимо такі знайомства – за різними напрямками. Чим більше буде спілкування управлінців із людьми – тим швидше і якісніше вирішуватимуться питання" – сказав Василь Губаль.

Говорячи про справи у Берегові, де йшлося про активізацію роботи над проектом сміттєпереробного заводу та будівництва об’їзної дороги, голова ОДА наголосив: "Берегівський міський голова Золтан Бабяк не витрачав час на статистику, а чітко поставив переді мною проблемні питання, де потрібне сприяння. Ми знайшли порозуміння – обласна влада підтримає. Але я й йому поставив вимогу: коли ми беремо певні завдання на себе, й ви ефективно працюєте над темами, важливими для громади. Ми почули один одного".

Коментуючи контакти на керівник області також сказав, що бачить чимало недоліків і проблем у районах: деякі викликані об’єктивними причинами, але певні – бездіяльністю або неправильними підходами. Підкреслив, що готовий всебічно допомагати тим місцевим лідерам, які дійсно працюють для людей і ставляться по-господарськи. Голова ОДА зазначив: і під час поїздок у районі і спілкування там, і під час особистих прийомів громадян яскраво видно, який підрозділ недопрацьовує. Кажучи про це, Василь Губаль наголосив: "У мене немає ворогів, а є громада, для якої я працюю. Й вимагаю, аби й інші управлінці діяли для людей".

Прес-служба Закарпатської ОДА

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також