У мережі бурхливо обговорюють візит скандального Миколи Тищенка на Закарпаття (ВІДЕО)

28
50

Днями, народний депутат фракції «Слуга Народу» й очільник Закарпатської обласної організації однойменної партії Микола Тищенко відвідав Закарпаття.

Подорож Закарпаттям Миколи Тищенко почалась ще з аеропорту, де він зазначив, що ужгородський аеропорт не розвивався, через те, що тут роздавали землі "як гарячі пиріжки".

"Щоб тут ніхто нічого не будував, щоб ніяких там будок, собачок там не було, курятників взагалі, досить!", - такими словами він розпочав свою поїздку Закарпаттям.

Згодом, Тищенко захотів дізнатись у головного митника Закарпаття Миколи Пожо чому на митниці утворюються великі черги, на які "дивиться вся країна". Коли голова митниці відповів, що черг немає, Тищенко просто сказав "Я бачу, що ви розігнали, що знали, що я їду".

Після цього він наполегливо вимагав Пожо повторювати, що "угорці наші друзі".

«Вєнгрія — країна, яка є нашим найголовнішим стратегічним партнером. І не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони ні в чому винні. Вони — наші друзі...Кажіть Вєнгри наші друзі», — звертається до Пожа «слуга народу».

Далі Микола Тищенко допитувався в очільника закарпатської митниці, скільки він працює на посаді (місяць, - ред.) і що він за цей час зробив, щоб був добудований туалет біля кордону.


На сам кінець народний депутат під дощем пояснював угорському прикордоннику, що він приїхав підтримувати й «давати новий сенс» відносинам України та Угорщини.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Іван

Це страх! Хто цей клоун? Хто його туди пустив? Начальник зак митниці має повторювати слова клоуна? Вот вам слава україна і кіборги! Хто він такий щоб ревізії робити? Корд набу чи сбу ? Чому воєний віддає честь партійному пройдисвіту? Чого його туди пустили?

У
УКРАЇНА

Генетично хвора нація

Д
Ділаш

Мадяри 2 мільйона скинули на карточку шо так за них топить. Почуствовав себе Богом, а не депутатом

У
Угро

У той момент коли Коля, заліз без дозволу власника у транспортний засіб (недоторканість приватної власності гарантована Конституцією) і почав проводити його огляд (перевищення повноважень), після чого виніс/відібрав за межі транспортного засобув без згоди власника його майно, це вже тягне на склад злочину. Коля не працівник митниці і не має права проводити митний огляд транспортних засобів. Митник лише за згодою власника має право провести огляд т/з, а за відсутності такої згоди, огляд здійснюється у присутності двох понятих. Де адвокати громади, захисники всього доброго від всього поганого, громадські активісти, експерти?) І ще питання -КПП це зона спецрежиму, з особливим порядком перебування на її території. Чи мав право народний депутат зі світою, без відповідного дозволу керівництва митниці заходитись на території, перешкоджати та заважати роботі, принижувати співробітників? Чи наділений Коля, повноваженнями відбирати пояснення абопримусово вимагати повторювати його крилаті фрази?

І
Іванй

Ну це шок! Таке відчуття шо він знімав ревізора! Поскакав в парашу, потім поговорив з прибиральником і пішов на кухню холодильник розвантажувати! Це просто клоун якийсь!

Л
Лейла

Нардеп Тищенко, перебуваючи на Франківщині, думав, що він на Закарпатті, а перебуваючи на Закарпатті що думав,а може нема чим?

Л
Лейла

МАДЯРЕ ДРУЗІ

А
Анонім

За багато років розкрали, розісрали все. Зробили корупцію яка працює вже давно. А тепер за один день хочуть зробити порядок. Бо хтось прийшов з Києва. Та ніколи порядку того вже не буде. На камеру тільки порядок. Погляньте порядок на кордоні без камер........

І
Іван

Вот накінець побачив чудо параша за 4,5 міліони кильо в ужгороді квм новострої стоїть 15-18 тисяч грн? Десь 3 квартири по 100 квм мож було купити сиротам вчитилям і молодим лікарям а кідь по 50квм то і 6 ! Но Пан Дуран, парашу пободував і не одну а дві за 9 міліонв ворюги гнилі, і всі хто сліпне за гроші, но то шо 3 тюлпана людина зірвала то резонанс!

Л
Ласло

По різному можна відноситись до Тищенка,но то,що він навів шмон на "Тисі",де митникі і погранці бриють італяно-буси по безпрєдєлу-треба записати йому в позитив.Правда, акція на одинь день,той лисий митник,який взяв бабло за перегруз,тоді вже не брав і погранці всі були дуже вічливі.Тищенок поїхав- і все повернулось на круги своя,як брали, так і беруть.Тищенок правий в одному-рубати, і рубати по плече,бо культьою лисий і братва будуть брати.

М
Машлик

Де знайшов зе такого давна,чи там всі такі? І вибора нема.

1
11

гуляй до зельонки кловн а руки рубай у ради у таких як ти лоооооол

В
Виборець

А з сьої ями в яку сі дауни завели Україну не є шансів вилізти. Се дибіл.

Д
дідо

гукани вонячі мадяри - то Європа а ви мавпи недороблені)

Я
Я

Дурдом

П
Піпо

Нагуляний!!!!

П
Піпо

Та се чорт

Z
Zoltan

А де людська гідність, людська гордість? Здається, наші розуміють лише цю "мову" ...

СС
СуперМен СуперМен

Подали без наїздів , що ще не так

OS
old sniper

ви туй ваще того: ку-ку. аби лем шось накнопати. дiтваки i школота

П
Просто

Чому не розмовляє на українській мові?!

І
Іван

так оно так, і сміх і гріх як кажут)..айбо овін таки правду казав, і за аеропорт тай крадені зимлі, і за сартір на переході..треба пудганяти таких як отот колобок,начальник таможні..

КЦ
Коля це штанга

Ніколя з таким натхненням про геополітичні плани та свої титули міг би і собаці безпритульному розповідати. Цей поліцай там стоїть щоб фішку відсувати коли йому по рації кажуть і запускає нові 10 машин на угорську сторону.

ДП
до п.Тищенка Миколи

ви п.Миколо Т.!Шановний ПРАВИЛЬНО РБИТЕ!Бо там на митні-ПОПРИВИКАЛИ КРАСТИ УСЕ ЖИТТТЯ..а 90% робітників МИТНІ-це ПОЛУграмотні(КУПИЛИ Диплом..бо говорять -БезГрамотно,..шось ревуть.?-но ЗАТОЧЕНІ НА ОДНО-"Брати НА СВІЙ КАРМАН")-і ще Таблиця Діленння))!905 -в осн.СІЛЬСЬКІ Хлопчики-Нвде не робив,в Армії не Служив..-а ПРОСТО -"ТІПУ Присягву Дав Україні"-А АДАЛІ...Робить На СЕБЕ ЛІЧНО-і налоги не Платить з Хабарів!!-Якесь Закрите Акціон.Товпариство-ЗАТ-а не Держ.Установа!-шо ЦЕ?ПРАВИЛЬНО-ВИКОРІНЯТИ Цих...!Підтримую пана Тищенка М.!ПРАВИЛЬНО-

В
Вуйко

Бувим на Тисі,чую Тищенко гойкать:*телевізор на лічний досмотр*,думаю піджака так кличуть, а ні, дивлюся він ящик з телевізором тягне, но думаву всьо хтось утік з дурдома,раз телевізор ожив,.....а *місна влада*-як барани головами махавуть,понаєхалі І нерозуміються що тут жиє карпато- русинський люд котрий більше 1000 годків жив уєдно з мадярами.Но а квітка цього цирка: Пожо согласився строїти туалет і гойкати: мадяре наші друзі,а митницьов хто буде керовати?

П
Пітьо

Ото клоун мадярському поліціанту розказує шось, він дебіл шеб нашим срочникам шо на шлагбауиі стоять розказував про геополітичні відносини. А начтаможні ваше лошара безхребетна, не міг його нах... послати.

МА
Мирний атом

Но мені реально було ганьба переглядати це відео )

Й
Йоушко

Чого цей даун прилітає до нас і розказує нам як ми маємо жити на своїй землі, розказує хто нам мадяри, та ми й без цього клоуна недоразвитого знаємо що мадяри наші друзі, ми з ними живемо разом сотні років! То що цей недоумок позволяє собі сюди так приїжджати і роздавати команди то є великий позор для нашого краю!

С
Собачка

Пожо пригай на єднуй нозі, а гойкай ош мадяри наші друзі)

І
іштван

І ТАКЕ БИДЛО БЕЗКУЛЬТУРНЕ ,невиховане хоче в Єс?

І
Іван

ха, ото прикол)..нагнав там страху на таможні).. нико майже і не порозумів ко вто такий ділаш)

ЛК
Люди кажуть

Не Вєнгрія, а Угорщина. Най розкаже ліпше як чебуреки робити. У нас у області неє файних чебуреків.

М
Месний

Доста високо літає клоун. Думаю больно буде падати...

7
77

Може ще киву до компанії запросити і ляшка і ...бLьа та они всі ..###*

7
77

Інтиресно а обовязково бути дауном й дибілом аби з ними стояти і бути депутатом. Бо адекватних людей я просто невижу одні безмозглі дінгови.

ДП
Дно пробите

Це потужна і професійна команда адвокато/юристів місцевої громади тези до виступу готували? Доручаю, вимагаю, перевірю..... як казав Паніковський - ХТО ТИ ТАКИЙ??? Хлопці, ви ж фоточки постуєте з цим Слугою, в жопу без мила залізете аби вислужитися/прислужитися і потрапити на свято дерибану або пропіаритись, майте сміливість і ці шедеври ораторського мастецтва свого куміра у себе на сторінках постити. Микола - це інтелектуальна глиба, ісполин думки, друге ім’я Цицерон і брат Сократа.

М
Мукачівець

Сьому полупокеру ще кандидата у докторри наук іллюшу киву у підмогу треба було... Був би чудовий цирковий дует, мадяр на мості б не витримав - покотився зі сміху... А на киву ще й ветпаспорт попросив ;)

1
113

Подивіться ко управляє закарпаттям? Тищенко Київський засланець Петров кагебішта кіровоградський Полосков вапще хер зна ко, моцкаль жидівський І заперевальний Андріїв

1
1

Дуже гробний дядя.

Д
Длд

Йому потріб і ти на розміши коміка...

1
112

Бидлота! А андріїв і петров і полосков шо соплі жують, якого хєра якийсь депутата народний має права роздавати якісь завдання?

ДР
До редакції

У мережі бурхливо обговорюють візит скандального Миколи Тищенка А де сам приклад як бурхливо обговорюють?

Д
Достоєвський

Сказочний долб..еб! Приїхав нико-2, а обласна влада як старша група в садочку, як ціплята. Лопошать їх, а ганьба мені, що на Закарпатті така липава влада

З
Закарпаття

Май дауна як тищенко тяжко і найти

К
Курятник)

Ахаха понастройовали курятники)) Безвкусіє, Тищенко вам покаже які треба дома стройити олухи)

М
Мукачівка

Неймовірна тупість, обмеженість, наглість, невихованість, зверхність, хамство і невігластво. Але ж його люди обрали до Верховної ради!!! Ми всі обирали цю владу!!! Коли вже ми навчимося думати і обирати достойних і професійних людей? Це не так вже й важко. Достатньо проаналізувати минуле кандидата, що він робив, де і як.

Г
громадяник

яких ми убрали нами керувати. Мазохісти.

НС
Не смішно

Тищенко просто цинічний дебіл, як і основна більшість депутатів

З
ЗЕ-руль

Якийсь цирк на дроті!

СС
СуперМен СуперМен

Як для голови ради,Тищенко дуже утсокоінтелектуальний куратор,ми йому всі вдячні за велику науку.

Читайте також