У мережі опублікували інтерактивну карту будиночків, які розміщені у горах Карпатах (КАРТА)

108
5

Ця карта може допомогти зорієнтуватись людям, які заблукали на певній місцевості і дасть можливість дочекатись рятувальників, зігрітись чи просто сховатись від негоди.

Враховуючи нещодавній випадок з 34-річним киянином Ігорем Грищенко, який загубився у Карпатах, і блукав 4 доби поки не знайшов мисливський будинок, у мережі опублікували інтерактивну карту розміщення колиб у горах на Закарпатті.

Тут на карті позначені усі колиби, кошари та туристичні притулки в Українських Карпатах де можна заночувати. Червоним кольором позначені місця де колиби були, але зруйнувались чи згоріли.

Тим, хто подорожує, або лижникам корисно буде вивчити місця розташування будиночків у тих місцях, які вони планують відвідати.


Разом з тим, автор карти пропонує присилати на пошту уточнення, або доповнення до карти, якщо такі є.


Коментарі

ТР
Тарас Рикмас

Доброго дня адміністрація сайту, прошу вказати першоджерело інформаціі, та за яким принципом ця карта працює, дякую. Ось посилання http://kapnatu.blogspot.com/2018/03/blog-post_28.html?m=1

О
Оксана

Варто булоб також підписати ті колиби та будиночки до якого лісництва вони належать. Якщо не табличку, то хочаб фарбою від руки. Теж корисна інформація - така собі геолокація.

О
Олександр

Большие молодцы!!!

М
Місцевий

Знімаю клибан до того хто це придумав.

Ф
Феофан

Мысль прекрасна, но как всегда не до конца продуманна. Ребята да добавьте вы GPS координаты этих приютов. Неужели Вы думаете что кто то обессиленный в горах будет играться с приближениями на карте. А так молодцы. Хоть дашто.

Читайте також