У мережі з'явилось відео побиття арбітра на Тячівщині (ВІДЕО)

7
36

Прикрий випадок стався у Дубовому на матчі сьомого туру чемпіонату Закарпаття.

Як писало раніше Mukachevo.net після гри «Карпати» Дубове – «Поляна» вболівальники вирішили свої образи варварськими методами. Підбігши до арбітра вони почали його лупцювати.

Сьогодні з'явилось відео інциденту, яке пропонуємо переглянути нижче.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

Коментарі

В
Володимир

Дикий край, дикий народ. Люди неймовірно ,,рогаті,,

У
ухаха

Хоть утікав би

ЯТ
Який талант!!!!

В книгу рекордів трусості записати. За долі секунди так професійно скрутитись калачиком))) Видно часто так робить))) А-ха-ха. Ржу!!

ДФ
До ФК Ужгород

Молодого ще можна вдосконалювати, а 39 річного арбітра справедливості вчити - зря час тратити. Замінити Шкуру молодим перспективним та енергійним.

ФУ
ФК Ужгород

Ну хлопці так ідеального суддівства не буває і судді помиляються. По грі в Дубовому я так поняв шо претензії по внеігри да? так там били чогось центрального який зарахував гол бо боковий флажок не підняв да? Або ви там ся нерозумієте вообще нифіга. Таке враження шо ви там ізначально були націлені на це побиття. Відео хоть ви вели? бо забили вам два гола в кінці гри і по ходу ви здичавіли. Докажіть а не говоріть бо з-за вашого пресу на суддів досвідчений суддя би перепугався і підняв би внеігри, а молодий пацан судив чесно і не підняв і молодець, але за нього більше шкода і ТАКІЙ КОМАНДІ НА РАЙОН ЛИШЕ ГРАТИ. Дикарі і все

В
Влад

Зло з обох сторін сичить. Справедливо відсторонити від гри агресивних футболістів та вигнати із федерації Шкуру. На справедливих суддів не накидуються!

НМ
нульовому майдауну

(ц) "Василь,то тупа бандершня." Ти - кінь педальний, а не закарпатець. Назвавись чилядь з Дубового бандерами, а коли тя, воняку пропагандистський, вивели на чисту воду, што не орієнтуєшся в ситуації Закарпаття, начавись тупо з'їзжати. Тормозе маскальський, ти - @банат калгозний, а не лауреат.

8
800

Тупі быдлячі калхозникы не валовшні себе цивілізовано поводити. Толпов треплять беззахисного арбітра и думавуть, ож то круто. Вни бізовно вийшли з хащі. Ганьба йсим быкам!

М
Майдаун

В тебе,мустювко заперевальна,14:35,пропаганда заняла то місто де людям Бог назначив мозги.Я вообще пропагандув не занимавуся,я ваш мерзкий пысок у факты тыкаву. А по інтелекту, порівняно з вами неандертальцями, я Нобелівський Лауреат!

АП
аматору пропаганди майдаунови

Не знаву як там "пув України", но судя по твоїм коментам, вто што ти не професіонал у пропаганді, а проплачений неадекват калгозного розлива - вто факт.

М
Майдаун

Горчкоголові,менджюли, дурний доктор,ви марги вже докус проскакали розум на майдаунах.Тупаки вонячі, писавім ЗА ВАСІЛЯ,бо лем бандершня такими методами,як верховинці типирь з Дубового поступать! Артур,майдан чокнув пув України!

Д
доктор

М-да... У Дубовому - бандеровці?! Іщи би м розумів, киби Даун уповів за гуцулів з Ясіня. Похоже пропаган@он малинько не орієнтується у реаліях Закарпаття. Однозначно - лічититися у коргаз Берегсаза! Причом - нємедлєнно!!!

А
Артур

Ви чокнули з тими майданами..Туй треба бидло вчити і у футбол грати і вести себе як люди бо на поле поубігало стадо баранів похожих на людей. Увидиме як федерація поведеся тепер коли їх ставленники вказали своє лице..

М
Менджул

до Майдауна ; де ты там бовване усліпав бандершню ? Ото вшитко наша тупорыла марга ! Усе были такыми , и при союзі щи тямлю , фурт пяні , фурт паскудно ся матюкавуть , вирховинська быдлота ! И йсе нипервый раз коли ся на суддю мечут. Ото йсы нашы рікы сміттьом замітувуть ... Щи раз до Майдауна : кажи бабі си най ти голову пуд студеный звур затыче , бо нигодинись порозуміти што у Дубовому ни бандершня жиє , а такой наші верховинці .

ДМ
до Майдаун

Правду пишеш! То они здали Крим і воювуть на боці ДНР. Що з ними треба робити?

М
Майдаун

Василь,то тупа бандершня.Бо бандершня лем знає бити,ламати толпою на одного. Бандершня,то неандертальці,для них не існує поняття цивілізації!

К
Коментарчик

По ходу в Дубовому всьо не так, як в других, там королевство кривих дзеркал! Вася каже всьо нормально, то так треба, може там в Дубовому жиють по законах Шаріату? Рішили по п'яні, шо треба писок набити, нема проблем - набили, треба руку уломити, тоже без проблем - мож і уломити! може відгородити їх сіткою, як в кіно "Парк юрського періоду"? Пару довбнів опозорили всьо село!

Ю
ю

Просто ганьба... Такі бики пак виховують своїх бичків дома, а пак кримінальна ситуація, а пак нам, платникам податків, тото у тюрьмах кормити... Усіх, ко розпустив руки на щебзавод і кувалдов щебінь товкти, років на 2, для начала. БО по логіці Лоціка, судді мають зібрати толпу, і по єдному корошати тот біонегатив.

А
Артур

Вася ти шо реально попутав шось? сів команді глухів треба грати в клітці я звідав у федерації там кажуть шо і відео ви не маєте лим фотки. Дітвака нашо ви кивали?? Ви розумієте шо за се де би ви не поїхали вам буде з-за сього безпредела не солодко. А Чи їздять Ваші сі герої на виїзди?? бо футболістів впознають точно.

Д
Діма

Ужас які дикарі , як сись колхоз там грає? Би кота тячівська,а чого не бикуєте в Ужгороді чи Мукачеві ??

Ф
Фікс

Дубове, Тячів і вище то бикота одна. То бидло люди з гір. Їм Лише малтер місити на чехах бідьше нічого.

M
McMurphy

Закарпаття - це Эввропа!!!!

ДВ
До Васі

ТАк, що то нормально ламати суддів? Ти бачив гроші, які він брав? Докажи, якщо так, а не маєш доказів то не порть воздух коментами тупими та виправданнями! Не знаєте поводитися, як люди, грайте собі там в селі вулиця проти вулиці, а після беріть доски, лопати і ламайте один одному черепа! Лише нелюди так поводяться! Повір, іншим командам також доставалося від суддів, але то не значить, шо має бути самосуд!

В
Василь

Якщо хлопчик взяв на лапу то нехай відповідає за свої дії,а суддя може помилитися раз, два но не за три хвилини до кінця поєдинку дати забити з двух метрового афсайда два рази і Дубове програє 1-2. Дубове єдина команда яка фінансується місцевими жителями і на їх очах суддя своїми діями робить рахунок за три хвилини до кінця з 1-0 до 1-2. По вашому суддя що цар і Бог.

ДВ
До Васі

Вася, перестань клеїти дурня, добре, судді шось там намутили, так шо за то їх давай будемо убивати, давай ламати челюсть, руки, давай череп проломимо, як тому пацанчику молоденькому, якого зловив ваш 13 номер той бугай, ти вообще маєш мозги? Судді помиляються і в інших іграх, але їх не бють, не ламають, а у Вас як феодальний лад!

В
Василь

Як ви всі захищаєте суддів, невже ви всі знаєте подробиці. Так воно виглядає дико,але суддя на полі так само має відповідати за свої дії або бездіяльность нехай не будуть продажні. Є відео матчу кому цікаво зверніться до Федерації там всі дії арбітрів явно проти Дубівчан чим і спровокували агресію публіки яка формує бюджет команди.

F
F

ВСІХ У АТО ТАМ НАЙ БАВЛЯТЬ У ФУТБОЛ З МОСКАЛЯМИ і крапка

Ф
Фотьбол

Докі не будуть карати і серйозно отаку бидлоту,дотіль це неспорт,а гладіаторські бої.А што робив поліцай,нашто він нужен!?Ультраси всякі,дебіли на полі....такий футбол нам не нужен! P.S.А до Дубового вже би могли придивитися правоохоронні органи.Недавно побоїще у Руській Мокрій,тепер бикота верховинська на футболі.

М
Міша

команду дискваліфікувати......для початку на рік,а якщо повториться то на завжди.

В
Ваня

Се не федерація Ланя а зброд таких же як і Дубовоє, нашо боло реєструвати цю команду?? Тепер штраф 5 тисяч і умовно стадіон зняти?? Кіби не розголос та би загладили майже. Знимайте сись позор з чемпіонату бо ще придурки у Поляну на біду приїдуть

1
123Добрий

Верховинці дебіли

Ю
Юра

Редкосні імбицили, а шо то за бугай із Дубового під номером 13, який їмив малого суддю, і держав аби го били? То нелюди, як мож так? То вообще дітвачок боковий, а їх ізбивають! Де менти? Де Федерація? даже не знають ко грає!

S
Shark

Бики!! Вам на бикофермі грати а не у футбол!

С
Слава

Уроди они даже не знають толком хто грав..дикарі

Б
Букі

А як менти закриють їх у кецок та на задні лапи стануть

П
Петя

Дикарі!Їм треба спорт?У ліс із нима

Читайте також