У мережі з'явилося повне відео смертельної ДТП, яка сталася на Виноградівщині

11
12

На ньому чітко видно як і за яких обставин сталася аварія, і хто власне винен.

Водночас, як вдалося дізнатися Mukachevo.net у Виноградівській райлікарні, у понеділок зранку помер пасажир автомобіля Крайслер.

Зауважимо, що у наслідок ДТП загинув водій автомобіля Дачія дорогою до лікарні.

Більше про ДТП читайте у публікації Смертельне ДТП на Виноградівщині: Chrysler-Dodge лоб в лоб протаранив Dacia Logan (ФОТО, ВІДЕО)

Коментарі

О
Олег

Поки закони не будуть сурові для таких дебілів доти будуть такі авариії,Перевишення швидкості біль шіж на 30 км за годину Тюрма на 1 рік,керування у не тверезому стані тюрма 3 роки ітд...Оголосіть будласка Імя водія Крайслера

О
Олег

Ростріляти нахрен таких ,показово якщо можна .Абись здох той дебіл на тому крайслері.І таких виродків є доста на Закарпатті нажаль .Яка Європа с такими дебілами ?Кожну неділю така аварія ...

0
007

А що ще цікаво,що люди побіжали до скотини,а не до дачії.

Д
ДЕН

ЧМО ДОЛБАНЕ ВИЖИЛО!!!!А ХЛОПЕЦЬ НЕВИННИЙ ВЖЕ НЕ З НАМИ!!!СЛЫВ НЕМА, ЯКА Ж НЕ СПРАВЕДЛИВЫСТЬ!!!

В
Влучно

Мототурист об'їздив усю Європу, і вже коли вертався в Україну через Угорщину, написав таке (швидше за все про закарпатців, франківських вадь чернівецьких) "Украинские номера начали появляться. Заметные такие пацаны. Если на дороге с ограничением 80 меня сзади резво догоняет какой-то бусик и обходит через сплошную без поворотника, то это стопудово наши.

Л
Лоци

Автобус навіть не зупинився , хоча в салоні міг бути медпрацівник або хоча б аптечка.

Б
Бобер

50% вини за смерть лежить на судді, який декілька років тому відпустив на волю горе-водія крайслера за вбивство двох дітей на тротуарі. Як мінімум повинно згоріти житло та автомобіль такого судді, а він має бути "направлений" у реанімацію. Без серйозних превентивних мір у судовому корпусі ефекту не буде.

Я
яяя

шось не видивим оби трактор або автобус вкл.поворотники.за бицигли нич не каже,бо там отражателив точно ние!видно,як безпардонно издять ушиток заснятый транспорт...и из сякыми знаннями и повединков кось думать кудысь ити межи цивилизацию???кому мы таки треба?

N
ns,ws

і повезло же підару вижити , а могла бути і не дачія , а лісовоз наприклад

R
rem

Треба прилюдно в центрі області (наприклад, в Мукачеві біля ратуші) повісити без суда і слідства водія крайслера з метою відлякування від вчинення подібного звірства на дорозі.

Ш
шоуфер

шоуфер аутобуса підер міг би і стати можеби даукого спас

І
Іван

Йобаний підор виїхав на зустрічку, перетнувши суцільну лінію! Його блять на місці треба було молотками нахуй забити досмерті!

Читайте також