У мережі з’явилося відео, як патрульні зупинили авто Москаля через порушення ПДР

29
20

Судячи з усього це відео з бодікамер одного з патрульних, і датоване воно 19 листопадом 2016 року.

Водночас, відео оприлюднене лише зараз, 11 березня не на офіційному каналі патрульної поліції.

На відео зафіксовано, як патрульні зупинили авто Toyota і з розмови з водієм стає зрозумілим, що водій авто порушив правила обгону. В кінці відео з авто виходить голова Закарпатської ОДА і просить патрульних оформити порушення згодом, бо вони поспішають на зустріч з угорською делегацією.

І дійсно, 19 листопада на Закарпатті з візитом перебував міністр інфраструктури Володимир Омелян, який за участі представників угорської сторони та керівництва краю оглядав стан прикордонної інфраструктури. Судячи з усього саме на цю зустріч і поспішав Геннадій Москаль.

З огляду на гучний конфлікт між керівництвом закарпатської патрульної поліції та Геннадієм Москалем, поява цього відео виглядає зовсім невипадково, особливо з огляду на заголовок, з яким подається відео.

Разом з тим, слід зауважити, що дійсно Геннадій Москаль вкрай раптово почав критикувати патрульних за останні кілька місяців.

Також додамо, що свого часу Mukachevo.net вже інформувало, як водій авто, на якому пересувався певний час Геннадій Москаль, порушив ПДР, але тоді голова ОДА повністю відхрестився від цього авто і навіть поінформував через полісменів, що не має водійських прав. Щоправда, після того за дивним збігом це ж авто постійно з’являлося там, де з’являвся Геннадій Москаль, і навіть паркувалося у внутрішньому дворі ОДА на місці службового транспорту керівництва області.

Більше про нинішній конфлікт між Геннадієм Москалем та керівництвом патрульної поліції Ужгорода та Мукачева читайте у нашому окремому матеріалі.

Коментарі

М
мукачівка

А де були копи з листопада 2016 року?

Д
даа

влюбльонні в москаля цього б відео не було в природі як би ваш бог москаль виїхав на зустріч із угорською делегацією за здалегіть їхав не порушуючи ПДР . а поліція молодці пора вже всім адептам і поклонника москаля зрозуміти не порушуйте ПДР і все

П
Пенсіонер

А де субординація ? Що Москаль уже не авторитет.?

В
Вася

Відео зйомка для службового використання. А як вона попадає в ютуб. Гена дай смолошів у суд, за служб невідповідність звільнити.

В
Вася

Позор, в конце концов губернатор, Майте повагу до старших . Чи у вас лише марцинишник авторитет? Скоро поміняють та піде кози пасти. Бо ніхто на роботу псятину не візьме.

МС
Москаль сепаратист

а чого обрізали матюки Москаля

П
пітьо

і шо на тому відео такого? патрульні хваляться шо зупиняють всіх хто порушує? та так і має бути. тепер треба просто провірити чи був всетаки складений протокол і сплачений штраф.якщо так,то все позакону і честь і хвала поліції. а якщо ні? а скоріш за все так і є бо кінець відео непоказаний,то уволити і патрульних і їхнього начальника.

З
Закарпаття

Де видео

СШ
старий шофер

робив я колись у обкомовському гаражі, то номера, машини, і гаїшники отдавали честь при проїзді тих машин,Москаль добре тямить тоті часи, і видко хоче їх повернути,

ВС
Все стандартно

Зупинили за порушення, водій помітно нервував, при поверхневому огляді патрульні виявили, що водій перевозив Москаля.

В
водій

нич страшного, так як і усі заплатить штраф, а не буде вуихвалятися хто він ідзвонити як рагулі із понтами посилають поліцейських куда подальше, Нормальний поступок губернатора!

М
МаюПравоСказати

Все рівно, за будь-яких реформи, влади та офіційної назви, мєнти - залишаться мєнтами, а ДПСники - псами. Вся "сіль" цієї публікації зводиться до політичного протистояння. Ну а люди, як завжди, кидаються на кістку з пліток та однобокості. Цікаво, а чому запис факту порушення не надали? Тоді б думки про заангажованість не виникало.

М
Михайло

Для патрульної поліції,яку ще хоч дехто поважав,цей вчинок є низьким! Самі себе принижують!

В
василь

Саме головне питання - чому відео появилося лише тепер? Невже марценишин думає, що цим відео він вийде сухим з води?

M
McMurphy

Відео обрізане, кінцівка має бути цікавою )))

В
Василь

А мне интересно как бы говорил балога с патрульными

/
///

Голова поліції хранив відео на всяк випадок, і тут коли йде повна атака на нього згадав шо має відео про москаля. журналісти проковтнули і отримали команду переключити людей з поліціїі на москаля.

В
вася

Дурню, Антрацит не завжди був під контролем сепаратистів. Колись це було звичайне мирне українське місто.

В
Віктор

Цеж треба так відноситись до поліції, щоб даже документи боятися їм передати в руки. Вот це ВЛАДА! Вот це приклад.

5
5005

Ви подивіться, який Гена культурний, без матюків, майже обідився до сліз на патрульних, ЙОГО, маскаля - головного на зАКАРПАТТІ зупинили патрульні, такого Гена стерпіти не зміг, от типирь понятно, звідки скарги на патрульних керівників, майже звонив їм, а вони відмовили. Істина, як виявляється, рядом !

Читайте також