У мережі з'явились світлини Тячева 40-х років (ФОТО)

27
14

Унікальні світлини частина колекції закарпатського краєзнавця Сергія Тішина. Деякі фото також можна знайти в Інтернеті.

Якщо Мукачева, Ужгорода та Берегова збереглось достатньо фото з минулих століть, то менші Закарпатські міста, такі, як Тячів рідко потрапляли в об'єктиви фотографів початку ХХ століття.

Та все ж, завдяки, краєзнавцям та колекціонерам ми можемо побачити, яким був Тячів у 40-х роках.

Як бачимо, Тячів тоді мав дещо іншу назву та вигляд. На старовинних фото зображений готель "Корона" та міст, який у жовтні 1944 році, відступаючи, підірвали військові.

Також пропонуємо подивитись, яким був Тячів у 30-ті роки минулого століття.

Та як, у травні 1970-го тячівці рятувались від повені.


Коментарі

ДС
До срср

Китайцы пройдут тебе коммунизм строить???!!! других коммунистов,уже нету!!!!вот что значит без образования!!!!! хорошо писать "кое как"научился!!!!

СМ
С Мукачева

Місько галицький ты правокатор!зачем етот сайт читаешь!бо тя пёс вочко внаджив,бо Ти Гута в рот дала!ето специально сеят рознь между нами!Неведитесь!!!

Ю
ю

лем п сібірях, казахстанах, і т., там де ч... каже добру ніч. Там точно боло май цивілізовано, ги у європі-америці. Шо у єден бік тиждінь їхали, а жили у землянках. Добре ош здоровля мали, а не я типирь. Сидячи коло компа і тв, заказувучи домів піцу, з росвигова у центр на таксі, і, о... серце слабоє, страна нам винна, ош недійдаві.

В
Вьєдно

Пак прийшли совіти и заробила даяка економіка, нико пак не їздив світами у якості вонячих заробітчан.

С
СРСР

А мій няньо за сесер то робив сторожем в раікомі партиї .То на новий год і на октябирску риволюцию то єму завжди давали грамоту і який пакунок з їдлом а мині то він приносив смоктунци барбарис. Казав няньо як піде на пинсію то мине поставліть сторожим партіі. Добрий то до нашиї сімі був той сесер.

Ы
Ыстык

які ви дуже озлоблені... треба правду казати: за роки незалежності Шоні СРСРович Майдаун не побудував в Мукачеві жодного заводу, вертольоту, будинку, поїзду, дороги, не сплатив ні копійки податків, його мамка гнала самогонку для місцевої алкашні, няньо в той час пиляв ліс під Свалявою, а сам він толкав дітвакам травку по школах.

МГ
Місько галицький

Тойво , я Місько галицький , шо я хтів сказати ? .... аааа ..тойво згадав : Коли чую русинську мову то мене шлях трафляє , та та , так і є , kurwa .... А якщо щось хороше пишете про Еріку , то мене чорти вхопують . А якщо хвалите міста Закарпаття то я на правду божеволію , та ще на своїй мові хвалите , то це кінець : шо я мав зі своєї задниці волосся виривав ? Га ?

С
СРСР

“Вьєдно”,правду маєш. Зробили з слуг європейських пану ЛЮДИ.Вертальотні заводи верховинцям строїли,тезнікуми,фабрики.... Но пак прилізла зараза із сторони помиї-коломиї і дурні верховинці почали выти щеню,славити смолю-бандеру і з помпув уганяти барану на полонину і хвалитися бриндзув! Прогрес однако!

В
Вьєдно

Пак прийшли совіти и заробила даяка економіка, нико пак не їздив світами у якості вонячих заробітчан.

Я
я

до 15.00 а ушитко

М
Менджул

Файный бов варошчик поки ціганорусин Студеный Звур туда ся не припер з свойов файтов.

М
Менджул

Файный бов варошчик ,.но тай днись центр красно уладили .

ДП
До пыздыка

Шо туй не українського?

Ы
Ыстык

Но и шо туй окраинського

Читайте також