У міграційній службі Закарпаття прокоментували скандал з керівником

14
10

У прес-службі установи підтвердили, що Ігор Михайлишин з сьогоднішнього дня пішов у лікарняну відпустку.

-Це не стосується діяльності міграційної служби. Керівник від сьогодні перебуває на лікарняному. Якщо він справді винен в порушенні правил дорожнього руху, то відповість відповідно до закону, - зазначили у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net в прес-службі Головного управління ДМС у Закарпатській області.

Також зазначимо, що незважаючи на неабиякий розголос та навіть звернення народного депутата у закарпатському СБУ ще досі не оприлюднили жодної офіційної заяви щодо даної ситуації.

Нагадаємо, в неділю очільника міграційної служби Закарпаття затримали на VW Touareg німецької реєстрації з документами чеха.

Mukachevo.net

Коментарі

B
betonus

А що ви хочете, у верховній раді депутати по декілька паспортів мають і не там якоїсь сраної чехії, а країн, що не зразу зрозумієш де та країна знаходиться в океанії, чи в карибському морі. А цей Михайлишин що лисий, чи як, він не може мати паспорт громадянина іншої країни? Як кажть риба гниє з голови. На лікарняний пішов бо дістав сильну психологічну травму від дій поліціянтів, а потім лікарі припишуть йому, що він потрбує дальшого лікування і чиновник собі спокійно піде у відпустку.

1
12,

та що з податкової стрептиз показувала, тоже не податки хотіла... уволили, а шо з сим джмеликом?!)

М
МУКАЧЕВКА

Ах как ловко!И в отпуск по болезни сразу и "если нарушил правила дорожного движения - ответит по закону"...А главное-то вовсе не столько нарушение правил. Главное - он полиции Украины предъявил права другой страны выдавая себя совсем за другую особу. Про это даже не упомянули в своём ответе,как-будто это даже внимания не заслуживает...Ловко! очень ловко!

5
555

Ну і шо, що поїхав на знак? Інші ще гірше їздять. Згадайте колишнього мера Ужгорода і як він говорив з поліцейськими. Як його покарали? Щось тихо до цього часу, чи то треба бути нахабою таким?

Н
Ніка

Живе у Празі, працює в Ужгороді. Родом зі Львова. Що, у Закарпатті своїх аферистиів не було для такої високої посади?

У
Ужгородець

Що тут коментувати???? Саме Настоящая БИДЛО!!!!!! Нах!!! Його!!! Нехай просто робочим працює!!!!!

1
123

у віцдставку до розслідування, як у всіх цивілізованих країнах!

S
sitizen

будет ему маленький пушной зверек

Е
еролл

"пішов у лікарняну відпустку" - то як? у відпустку чи на лікарняний?

M
miska

tak skoro zahvoriv?hvoriy yak vlada v ukrayini!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також