У мікрорайонах Мукачева продовжують встановлювати дитячі майданчики. Буде ще 23 (ФОТО)

15
6

Один з нових дитячих майданчиків днями завершили монтувати в мікрорайоні Росвигово на вулиці Митрополита Володимира (колишня вулиця Генерала Петрова).

Дитячий майданчик складається з 2-х гойдалок, 1 каруселі та 2-х гірок, об'єднаних вежами. Ці дитячі майданчики розробили на замовлення міськради на заводі Турбогаз з металу та дерева.

Як розповіли Mukachevo.net у мерії, планується, що у різних мікрорайонах міста незабаром з'явиться 23 такі майданчики. Власне, монтажні роботи проводяться вже зусиллями управління міського господарства.

Коментарі

М
Михайло

просто жах. нема слів. 19 століття. таке враження ніби ніхто не бачив угорщини чи словаччини

2
211

Хотів би я відіти, як ви, "не бидло", а культурні люди - засіяли би травою футбольне поле.... язиком плести - не плуга перти. Я про то писав, що качелі поклали, а до кінця не обладнали, діти хотять йти кататися, а це неможливо зробити, бо до них не добратися. А ти попробуй своїм хоча б дітям це пояснити, культурні ви наші, "не бидляки". Я що мені купувати і засіювати - не тобі рішати

А
ааа

То точно поклали їм качелі, а то й так недобре, привикли на комунізм, самі не хочуть і пальцем кинути. Нам наприклад встановили такий майданчик, і ми їм ( владі) дуже вдячні, а пісок, трава і все інше вже можна і самим

Д2
До 211

Ти не людина, ти бидло, а самі щось зробити, купіть трави, плсійте, якщо хочете щоб було красиво . Чуєш бидло?

З
Знаючий

Не спішіть критикувати. Буде і пісок біля майданчиків, і територія у відповідний вигляд приведена. Терпіння потрібно мати.

2
211

Так я щось не зрозуміла, це так будуть облаштовувати ці майданчики? В ДОСах по вул.Одеській встановили такий нібито майданчик на полі, яке засипали рижою глиною, і тепер взагалі коли дощ, а верніше після дощу до тих качель неможливо добратись, там така вода стоїть в рижій глині, що можна рис садити..... Діти хотять ходити на ті качелі, а це неможливо. Батьки з нашого району чекають, сподіваючись, що це поле зроблять як у Підгорянах, а тут, оказується, його ніхто і не збирається доробляти????? П.с. ще хотіла додати, як тут в ДОСах встановили ту горку, діти з"їзжають прямо в землю, це нормально????

Читайте також