У мікрорайоні Росвигово, що в Мукачеві, нарешті взялися за "легендарні" ями (ФОТОФАКТ)

5
4

У вівторок, 5 серпня дорожники розпочали ремонт покриття по вулиці Росвигівській. Спершу було підготовлено покриття для ямкового ремонту.

Зауважимо, що ремонт цієї вулиці не проводився уже кілька років. Глибина і засилля ям спровокувала місцевих жителів самим залатати їх щебнем, але цей ремонт виявився вкрай недовговічним.

До слова, аби об'їхати найглибшу з ям на вулиці, що поруч з магазином "Ідеал", водії зазвичай рухалися пішохідним тротуаром.

Мукачево.net

Коментарі

С
СС

Я хочу предложить дороги в Росвигово сразу выкладывать итальянским мрамором - чтобы все было красиво . Такое впечатление , что в Мукачево только один район. На Чернышевського ни тебе дорог ни уличного освещения ни нормальной мусорки ( стоят огромные баки которыми вывозят строительный мусор ) Нет детской площадки . Совсем забыл про фонтан - мы тоже платим налоги .

Д9
до 911

на жаль не "лучше" кожен ремонт - це величезні гроші, які через ХАЛТУРУ потрібно місту витрачати кожного сезону

1
123

Цікаво коли дорогу біля "логойдівського" базарчику зроблять??? Це взагалі чия забота ---влади чи хазяїв ринку? Поясніть, хто знає.

9
911

Живу не далеко от данного сказочно места. Такой ремонт делают или раз в году или каждый второй год,хватает ровно на сезон. Ну уже лучше так чем никак.

Читайте також