У Мішкольці підліток планував вбивство 50 своїх однолітків у школі (ВІДЕО)

4
4

17-річний підліток планував вбити себе та п'ятдесят своїх однолітків у початковій школі в угорському місті Мішкольц. Співробітники антитерористичного центру (ТЕК) затримали підозрюваного минулого тижня, аби запобігти можливій трагедії.

Про цей випадок стало відомо Інтерполу, про це було попереджено угорський антитерористичний центр. Відомо, що підозрюваний хотів купити рушницю та відвідував стрілецькі клуби, щоб покращити свої навички. Він також регулярно читав веб-сайти, які повідомляють про стрілянину у США, - повідомляє сайт hvg.hu.

Жолт Йогг, речник прокуратури, заявив, що під час допиту хлопчик заперечував причетність до підготовки вбивства. 17-річний хлопець сказав, що не збирався нікого вбивати. Він також сказав, що має проблеми з психічним здоров'ям, що, за його словами, і стало причиною його тривожних постів.

Підліток був учнем приватної школи та нібито вибрав місцем нападу свою колишню початкову школу. За словами представника, хлопець описував, що має план потрапити зі зброєю до двох класних кімнат, де буде не менше 20 учнів. І мав намір вбити, приблизно п'ятдесят. Представник поліції заявив, що після нападу хлопець хотів покінчити життя самогубством.

"З його дописів можна чітко визначити суїцидальні нахили, але він сам зазначив, що якби міг здійснити свій вчинок, то вбив би себе також. Він також погрожував пістолетом поліцейським, які прибули на місце події. Каже, що не бачив сенсу власного життя. Свою відсутність мети він пояснював власними психічними захворюваннями та проблемами інтеграції в суспільство. Він також планував придбати пістолет або мисливську рушницю, але наразі мав при собі лише напівавтоматичну зброю", - повідомив речник прокуратури.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
Бачі

Депресія у нього. Немає, звісно, ніякого змісту у житті, але нашо інших убивати? Хай собі цабають по землі, розмножуються а потім ниють і винуватять усіх у своїх бідах) То є замкнене коло життя, нашо його переривати.

С
Сват

Мадяри такі

М
Мішко

Типир му,дурка світить...амкіть признавуть вміняємим...то мадярська колима...

П
Патріот

лютий мадяр.

Читайте також