У Міжгірському ліцеї пройшла акція “Випускник-2012”

18
0

З нагоди 21-ої річниці створення державної служби зайнятості населення, напередодні Нового Року, відділом активної підтримки безробітних РЦЗ на базі Міжгірського професійного ліцею проведено акцію “Випускник-2012” з учнями-випускниками даного навчального закладу.

 

Зараз тут завершують підготовку юнаки і дівчата, опановуючи професії кухаря, офіціанта, муляра, штукатура, лицювальника-плиточника, слюсаря з ремонту автомобілів, столяра, швачки, вишивальниці, виробника художніх виробів з дерева, лісника, єгеря, адміністратора, чергового по поверху (готелю, кемпінгу, пансіонату), покоївки.
 
Виступаючи на зустрічі з майбутніми випускниками-2012 професійного ліцею начальник відділу активної підтримки безробітних районного центру зайнятості Іван Баран детально ознайомив учнів з станом ринку праці регіону, можливістю працевлаштуватись за набутими в навчальному закладі професіями, спеціальностями, послугами, які надають центри зайнятості випускникам професійно-технічних навчальних закладів з метою їх подальшого працевлаштування.
 
Також юнаки і дівчата дізнались про можливість підвищення кваліфікації безпосередньо на виробництві, в тому числі й шляхом стажування та перекваліфікації за направленням центрів зайнятості відповідно до потреб ринку.
 
В ході проведення даного заходу присутні отримали роздаткові матеріали: брошури, буклети та останній номер газети “Зайнятість населення” з висвітленням матеріалів щодо надання послуг служби зайнятості з питань працевлаштування молоді.
 
На закінчення Іван Іванович відповів на численні запитання випускників.
 
Всього в даному заході взяли участь 42 ліцеїсти-випускники.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також