У Міжгір'ї день солідарності трудящих відсвяткували турніром

10
1

1 травня на центральному стадіоні Міжгір’я відбувся міні-футбольний турнір.

 

Вступним словом захід відкрив головний суддя змагань Євген Бундзяк, який ознайомив спортсменів з правилами проведення турніру. Також привітав учасників з святом спорту очільник молодіжної райорганізації Партії регіонів Мирослав Бігар. Він подякував футболістам за проявлений інтерес, побажав перемог та яскравої гри.
 
До участі в турнірі долучилося 7 команд, переважна більшість яких представляла райцентр. За підсумками жеребкування колективи розділилися на дві групи. До “А” увійшли три команди: “Смерічка” (с. Річка), “Поточина” та “Лідер”; до “В” — чотири: “Беркут”, “Березовий віник”, “Фортуна”, “Авангард”. У групі “А” в першій зустрічі “Смерічка” з рахунком 1:0 перемогла “Поточину”, яка вже в наступному матчі взяла реванш з “Лідером”, також 1:0. Доля півфіналіста вирішувалася в зустрічі між “Смерічкою“ та “Лідером”. У ній річанці зуміли вистояти на нічию, набравши 4 очки, таким чином забезпечивши собі вихід з групи. Також на очко менше здобули поточани, які також потрапили в півфінал.
 
У групі “В” інтрига зберігалася до самого кінця, адже суперники були рівними. В першій зустрічі команда “Беркут” вирвала перемогу у “Фортуни” — 1:0, а “Авангард“ з таким же результатом розправився з “Березовим віником”. Потім “Авангард“ розписав результативну нічию з “Фортуною” — 1:1, а “любителі сауни” миром розійшлися з беркутівцями — 0:0. Результативної перемоги — 6:0 над “Березовим віником” не вистачило для того, щоб “Фортуна” пройшла далі, бо у матчі “Беркут” — “Авангард” була зафіксована нульова нічия, що забезпечило їм обом вихід з групи, маючи 5 турнірних очок у кожної.
 
У півфінальному раунді плей-оф “Смерічка” поступилася ”Беркуту” — 0:1, а “Поточина” з таким же рахунком — “Авангарду”. Відтак у фіналі зустрілися команди “Беркут” — “Авангард”. Тут сильнішого визначити в основний час не вдалося, хоча “Авангард” протягом матчу і вів у рахунку — 1:0, та за декілька хвилин до фінального свистка “Беркут” відновив статус-кво. Фінал видався класичним, адже серія пенальті мала визначити сильнішого і ним стала команда “Авангарду”, гравці якої жодного разу не схибили за пробиття стандартів. Доля бронзових медалей вирішилася в матчі між “Смерічкою” та “Поточиною”, в якому з рахунком 2:0 перемогу святкували поточани.
 
Призери та переможці були удостоєні грамот, комплектів медалей та грошових винагород, а команда “Авангард” з рук Мирослава Бігаря отримала кубок турніру. Кращим гравцем змагань визнано Олександра Красняника, бомбардиром — Володимира Пугу, голкіпером — Анатолія Садкова. Всіх їх також удостоїли грамот та грошових винагород. Очільник молодіжної райорганізації “Молоді регіони” подякував за матеріальну підтримку Івану Ледіді — голові районної організації Партії регіонів і повідомив, що подібні турніри стануть традиційними. У планах молодих регіоналів — незабаром провести змагання з настільного тенісу та волейболу.

Коментарі

М
Міша

Славо, як бись гузицю не лизав Сморчкову з Ледидов, вибори ви продуєте єднозначно.

Читайте також