У Міжгір’ї провели турнір з більярду

7
2

Дозвілля корисне активним заняттям, у тому числі більярдом. Прихильники цього виду з Міжгір’я самостійно організували для себе турнір, щоб визначити кращого за майстерністю.

Змагання проходило в селищному кафе “Піцерія”, що має більярдний зал, а взяли в ньому участь 12 любителів поганяти в лузу шари. Найточнішим виявився Юрій Шаляка, друге місце посів Василь Іванина, а третє — Вадим Третьяков.

За словами “бронзового” призера, подібний турнір ентузіасти планують проводити щомісячно заради змістового відпочинку. До речі, винагороди за найвищі місця дісталися за грошової складки самих учасників змагання.

Коментарі

СМ
Савицька Маріанна

Якщо Вам у Вас чи у будь-якого читача є інформація про аналогічні заходи, чи взагалі цікаві події - надсилайте:maryana_savytska@ukr.net, news@mukachevo.net Тоді по них дізнаються й інші читачі порталу "Мукачево.нет".

С
Свояк:)

В Мукачеві турніри теж неодноразово проводились, зазвичай в більярдному клубі "007". Також турніри проводились в "Інтурісті" і "Інфініті". А в Ужороді в клубі "Нео" були турніри з участю профессіоналів з України.

Читайте також