У Міжгір’ї відбулася зустріч у рамках Проекту фінансування

2
0

12 лютого в адмінбудинку Міжгірської райдержадміністрації за ініціативи обласного керівництва Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», зокрема за участі координатора Людмили Шурковської відбулося зібрання учасників проекту, тобто громадських організацій разом з представниками органів місцевого самоврядування де було обговорено діяльність Проекту в Міжгірському районі.

Декілька громадських організацій в районі отримали фінансування на влаштування та відновлення вуличного освітлення, хоча селищна рада спромоглася здійснити та втілити програму "Світле Міжгір'я" власними силами, проте удосконалення та енергозбереження по цій програмі можна фінансувати і за рахунок залучених інвестицій, а саме фінансування по вище наведеній Програмі. Також було обговорено перспективи фінансування територіальних громад та напрямки подальшої роботи.

Перспективу співпраці з даним проектом бачить і територіальна громада селища Міжгір'я, про що і велася розмова заступника селищного голови Юрика В.В. з координатором Проекту Людмилою Шурковською.

На разі представниками обох сторін було знайдено порозуміння та бажання співпрацювати, що в майбутньому дасть позитивні результати

Довідка

Спільний Проект Європейського союзу та Програми розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" було започатковано у вересні 2007 року. Ініціатива фінансується Європейською Комісією в рамках програми  технічної допомоги ЄС та співфінансується і впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні. Фінансова підтримка проекту Європейським Союзом зробила можливим поширення значного позитивного досвіду Програми розвитку ООН у впровадженні проектів, орієнтованих на соціальну мобілізацію громад.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!