У Міжгір'ї відбувся волейбольний турнір

27
0

Цими днями на Міжгірщині відбувся традиційний волейбольний турнір, приурочений пам’яті загиблого в війні в Афганістані солдата-міжгірця Михайла Цендри, який цього року перевершив всі сподівання за кількістю учасників. У змаганні цього разу взяло участь рекордна кількість команд — 15, які представляли Міжгір’я, Синевир, Колочаву, освітні заклади району, професійний ліцей, медичний коледж, колективи районної лікарні, РСТК ТСОУ.

Турнір проходив у двох спортзалах шкіл Міжгір’я за олімпійською системою з вибуванням в разі програшу, та ще з скороченими у рахунках партіями.

Між жіночими колективами перемогу святкували учні Міжгірської ЗОШ №1. Сдідуючими їхні наставники-педагоги, третє місце — медичний коледж, четверте — школярі Міжгірської ЗОШ №2.

Серед чоловічих колективів першість здобула ДЮСШ, яка зуміла випередити фаворитів волейбольного турніру — РСТК ТСОУ. Третю сходинку в турнірній таблиці посіла команда “Грабовець”.

Слід відзначити, що практично кожен поєдинок біля сітки проходив у гострій боротьбі, ніхто нікому не хотів поступатися перемогою. Другий рік поспіль свою команду виставляють і “афганці”, капітаном якої є теперішній голова районної спілки ветеранів Афганістану Карло Федак. Кістяк колективу складають юні волейболісти — діти батьків, які брали участь у війні в Афганістані. Цього року її честь захищали брати-школярі Іван, Василь, Анатолій Івасі з Ізок, колочавець Сергій Ярема. Підсилив команду і голова райради Іван Ярема.

Організатором і спонсором турніру стала районна спілка воїнів-афганівців на чолі з її керівником Карлом Федаком. До меценатства долучилися і його друзі — підприємець Іван Беля, депутат районної ради Іван Субота, а також голова райради Іван Ярема.

Завідувач сектором фізичної культури і спорту райдержадміністрації Іван Кость призерам вручив грамоти, а переможцям кубок.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також