У міжсезоння "Говерла-Закарпаття" втратить кілька провідних гравців?

2
0

Головний тренер "Говерли-Закарпаття" прокоментував останній матч своєї команди.

 

- Непогана гра у нас вийшла сьогодні. Лише наприкінці зустрічі, коли ми трохи заспокоїлися «Миколаїв» почав створювати моменти біля наших воріт. Ми задоволені, що упродовж цього відрізку чемпіонату зуміли в домашніх матчах не втратити очки. Для нас важливо добре грати перед власними уболівальниками, тож привітав хлопців з серією домашніх перемог.  Бачите самі, у нас чимало проблем, маємо серйозний дефіцит футболістів перед грою з «Геліосом» у середній зоні – травмувався Райчевіч, подивимося, що з Печенкіним. Гравців захисної ланки у нас мало, довелось, навіть, перестрахуватися, знявши з ігри Єлісєєва, у якого три картки.  Нічого, будемо шукати внутрішні резерви і виходити з даної ситуації.
 
-    Вам сподобався експеримент у захисті з Гібалюком та Бідним?
 
-    Експеримент завжди ризикований захід, а тим паче в обороні. Вони самі собі привезли пенальті, ще прогавили вихід віч-на-віч, добре, що стійка за нас зіграла.
 
-    Наскільки серйозна травма  в Райчевіча?
 
-    У Мірко пошкодження променевої кістки, у нього біля семи дрібних кісточок пошкоджені, тому мінімум три тижні буде в гіпсі.
 
-    Що з Трішовічем, він то пропадає, то потім знову з’являється.
 
-    У нас жартівник в команді є - Євген Єлісєєв, який підколює Олександра, коли той намотує кола, що він вже став чемпіоном світу по кросу. Каже йому: «Я прийшов в команду, ти бігаєш, я вже півроку в команді, а ти все бігаєш». М’язові травми одна за одною, одну залікує отримує іншу. Будемо щось думати, хоч Трішовіч і дуже хороший гравець, але це велика розкіш для клуба тримати в глибокому тилу гравця-легіонера.
 
-    На вашу думку, з чим пов’язана така регулярність травм?
 
-    Це ще рецидиви минулих травм. Олександр добросовісний хлопець, вже двічі, навіть, їздив на лікування у Сербію до знаної знахарки, але, навіть її нетрадиційна методика поки що не дає результату.
 
-    За чутками, у міжсезоння команду покинуть Надь та Кучеренко, можете це спростувати або підтвердити. І взагалі, відносно трансферної політики -  «Говерла» взимку поповниться футболістами з прицілом на Прем’єр-лігу  ?
 
-     Щодо Прем’єр-ліги, то не буду так далеко забігати. По Надю, поки не чув, що він нас покидатиме. – Це він вам таке сказав? Чому ж мене не попередив? Якщо серйозно, то Сашком цікавляться багато команд, були й офіційні запити до клубу, але поки ми Надя не продали. Та й вже запитував наших керівників – продамо Надя, а самі що робитимемо? Але все ж,  якщо буде хороша пропозиція, то будемо лише за  те, щоб Олександр перейшов в клуб де він ще більше прогресуватиме і розкриє увесь свій потенціал. Кучеренко ж у нас в оренді і взимку повернеться у розташування своєї команди як, до речі,  і Міщенко. Чи продовжимо співпрацю з ними й надалі залежатиме від самих гравців та керівництва їх клубів. А щодо трансферної політики, то звісно, шукатимемо футболістів на проблемні позиції.
 
-    Перенесення гри з «Геліосом» на три дні – це плюс для «Говерли» чи все ж мінус?
 
-    Після гри вам відповім. Справу в тому, що погодилися на це, в зв’язку з тим, що Харків – це ж не Ужгород, там уже температура нижче нуля і поле через заморозки важке. Чим ближче до зими, то поле тим паче стане більш складним, тому й  пішли назустріч «сонячним» у їх проханні. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також