У МНС на 100% впевнені, що пожежа виникла з кіоску, а не пекарні

10
8

Про це сьогодні, 25 серпня на прес-конференції в Ужгороді заявив заступник начальника управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту ГУ МНС у Закарпатській області Володимир Бодак.

Хоч поки немає остаточного висновку щодо джерела займання на логойдівському ринку в обласному МНС впевненні на 100%, що це бутик мобільного зв’язку. Попередня причина – коротке замикання.

Версію підпалу в МНС також не скидують з рахунків, але вважають її малоймовірною.

Коментарі

1
1234

оренда в росвигові 120 грн за квадрат, а ми платили по 40грн за квадрат.то не біда?

В
вася

шановні професіонали мнс ники як вогонь тоді з кіоску який нижче за пекарню перейшов на її кришу і 2 поверх якщо пожежа виникла у кіоску?тим більше шо пекарня керпічна.всі прекрасно бачили бачили шо спочатку згоріла криша на пекарні вона першою рухнула що і стало причиною загорання пластикових павельйонів в додачю електро постачання почало замикати від того шо горіла проводка.не треба звалювати вину на винних.Винуваті в першу чергу Електромережа треба було відразу обесточити базар в друге наше шановане мчс приехалі з цуравими шлангами без води одна машина взагалі здохла біля вьезду в базар це стидно на очах пожарників згорів базар а може мчс лише для виду прехало ця пожежа кажетьця не просто так може це хтось приклав руку щоб забрати територію?

С
Славик

я лично бачив шо горила пекарня а уже потим вогонь перейшов на ряди смишно слухати горив киоск мобилок першим там взагали такого киоска не иснувало мобилки на логойдивському базари не продавались лише запчастини на них. Насчет пекарни то там згорила криша 2 етаж и вогонь перейшов по рядах якби пожарка була професыйною базар можна було спасти але було видно шо пожежники не хотили ця пожежа наверно комусь вигодна

G
GO

А то шо пекарня ціла і не згоріла то не біда?? Як могла з неї початись пожежа???

Н
не

123 повністю згідна! просто він не хоче людям гроші за збитки відшкодувати! як говориться - знайшли крайнього! уже купили МНС!

БО
бывший орендатор киоска

Бог палицьоу не б"є....ПРО ЦЕ ЗАБУЛИ логойдівськи. Бачив,як Росана бігала та й хапалася за голову як побачила шо ся стало. а коли сь те брали із людей гроші,тай пеню якусь там придумували, за голову не хапалисьтеся???

Р
росвигово

це чиста правда!!пожежа почалася з кіоску мтс!!!!!!!!!!!!!!!Логойдівська пекарня ніякого відношення не має!"

1
123

Звичайно, Логойда купить всі експертизи, тільки щоб не написали правду...що горіла його пекарня, а вже потім спрацювала сигналізація в бутіку мобільного зв"язку (пишу, як очевидець.....інакше люди зможуть звернутись до нього з проханням відшкодувати збитки, а він скоріше вдавиться.

Читайте також