У Московії кожну годину паде та вибухає: "щось" залетіло у баню поблизу будинку Симоньян (ФОТО)

3
2

Московські ЗМІ повідомляють, що 21 серпня з самого ранку в їхніх населених пунктах щось паде та вибухає. Зокрема стверджують, що це нібито українські безпілотники.

Один з них нібито збили над територією Московської області близько 6:50 за місцевим часом. "БПЛА нібито втратив управління і звалився в Одинцовському районі, біля населеного пункту Покровське. Ніхто не постраждав". Інший - над територією Істринського району під час спроби підльоту до Москви.

Згодом місце падіння опублікувала головна путінська пропагандистка, редакторка телеканалу RT Маргарита Симоньян. "Впав на сусідній з нами вулиці", - написала вона.

«Є двоє постраждалих — чоловіка госпіталізовано до медустанови, жінка від госпіталізації відмовилася. Також вибиті вікна у трьох будинках», - повідомив губернатор Московської області Андрій Воробйов.

Згодом стало відомо, що щось (як стверджують російські ЗМІ, уламки українського БПЛА) також упало на баню, де парився чоловік. Останній отримав контузію.

Також повідомляється, що у Калузькій області на території Кіровського району вранці також "отражена атака БПЛА". А у Ростові люди зафіксували звуки вибухів. Згодом місцева влада заявила, що це звуки переходу літака на сверхзвуковий режим.

Нагадаємо, що 20 серпня невідомий безпілотник нібито атакував залізничний вокзал у Курську. А 19 серпня БПЛА коптерного типу здійснив атаку на військовий аеродром у Новгородській області, один літак отримав пошкодження.

Згодом у мережі з'явилися фото літака ракетоносця-бомбардувальника ТУ-22М3, що горить, на військовому аеродромі Сільці в Ростовській області.

Також сьогодні після повідомлення про БПЛА стало відомо, що в московських аеропортах "Внуково" та "Домодедово" запроваджено тимчасові обмеження на прийом та виліт повітряних суден.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Х
хвілолог

не « сверхзвуковий», а « надзвуковий». І дууууже чекаємо коли їхні електростанції, трансформаторні начнуть денацифіковуватися!

Р
РактарБай

Файно, давайте ще і точніше

Читайте також