У Москві помер Віктор Черномирдін?

16
0

У Москві в ніч на середу, 3 листопада, помер колишній прем'єр-міністр Росії Віктор Черномирдін, повідомляє "Газета.ру" з посиланням на джерело в оточенні політика.

Згідно з відомостями РІА "Новости", смерть наступила в ранку 4. Причини її не називаються. Співрозмовник агентства відзначив, що 72-річний політик останнім часом мав проблеми зі здоров'ям, а також переживав з приводу недавньої смерті своєї дружини.

Віктор Черномирдін народився 9 квітня 1938 року. У 1982 році він увійшов до уряду СРСР на посаді заступника міністра газової промисловості. Через три роки він очолив міністерство, а в 1989 році залишив цей пост і став головою правління "Газпрому". У 1992 році Черномирдін став головою уряду Росії і займав цю посаду при президентові Борисі Єльцині до 1998 року.

Після відходу з уряду Черномирдін був призначений послом Росії в Україну. У 2009 році його на цій посаді змінив Михайло Зурабов. Останній рік колишній прем'єр працював спеціальним представником президента Росії з питань економічного співробітництва з країнами-членами СНД.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також