У МОЗ доступно пояснили, що таке поліомієліт та чим він загрожує (ІНФОГРАФІКА)

13
5

В Україні існує небезпека захворювання на поліомієліт, а єдиний ефективний спосіб захистити здоров'я дітей – це імунізація, стверджують в установі.

В Україні виявлено спалах поліомієліту – на основі лабораторних зразків спалах підтверджений ВООЗ та Центром з контролю та профілактики захворюваності США – найбільшими світовими організаціями, які ведуть нагляд за поліомієлітом, повідомляють на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я.

МОЗ України звертає увагу представників ЗМІ та громадськості: кожен має знати про цю хворобу та вживати заходів, щоб вберегтися, адже ліків від цієї хвороби не існує. Імунізація – єдиний ефективний спосіб захистити здоров'я дітей.

Більше про поліомієліт та шляхи протидії захворюванню в інфографіці.

Mukachevo.net

Коментарі

ЗП
Знову пандемія

__________

Т
тячивець

щось наштовхує на думку що хтось тупо випробувати вакцину на наших дітях згадайте випадок коли після вакцинації помер хлопчина потім вілізло що пробували експерементальну вакцину а Тимошенко з своім курячим грипом як вона сама зустрічала літаки з ліками а потім пшик ліки ні кому не потрібні украінці самі вилікувалися

М
Мати

А чому ніхто не говорить, що дітки яких вакцинують крапельками стають НЕБЕЗПЕЧНИМИ носіями поліомієліту!!! І вони самі розповсюджують цю хворобу як серед дорослих, так і серед інших дітей. Єдиний БЕЗПЕЧНИЙ І ЦИВІЛІЗОВАНИЙ спосіб вакцинації тільки в інактивованою вациною. Вся Європа давно перейшла на таку.

СА
Се Африка а не держава

1

F
Feri

Короче треба продати дакому прививки, бо залежалися і нико не купує, гроші треба одбити срочно.

Читайте також