У МТС запевняють, що полагодили усе на Закарпатті ще в 11:50, але в окремих абонентів досі проблеми

13
3

Як повідомила редакції Mukachevo.net офіційним листом прес-секретар "МТС Україна" Вікторія Павловська, їхня компанія оперативно відновила надання мобільного зв'язку в Закарпатській області.

За офіційними даними компанії, 6 серпня з 10:01 мешканці деяких міст та селищ Закарпатської області могли відчувати труднощі з дозвоном, причини наразі з'ясовуються технічними спеціалістами.
Об 11:50, запевняють у компанії, внаслідок відновлювальних робіт надання послуг відновлено, послуги зв'язку надаються мешканцям Закарпаття в повному обсязі.

- Приносимо вибачення абонентам компанії за тимчасові незручності, - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що в працівників редакції Mukachevo.net, які перебувають в Мукачеві зв'язок дійсно відновився, але не в 11:50, як йдеться у офіційному повідомленні компанії, а у близько 13:45.

Водночас, у працівника редакції, який перебуває в Ужгороді, зв'язку досі нема: усі спроби дотелефонуватися до нього наражають на повідомлення: "На даний момент абонент не може прийняти дзвінок".

У компанії звернулися з проханням повідомити, у кого з користувачів досі не працює мережа. Робіть це у коментарях до новини або звертайтесь до служби підтримки компанії.

Mukachevo.net

Коментарі

3
3

Вибір мережі вручну, вибір мтс - підключило, уже на зв'язку.

ЗП
Золтан проснись

Почему в росвигове воду отключили? Власть что совсем з головой не дружит? Когда на улице невыносимая жара они воду отключают, куда мер смотрит? Как всегда не чего не знаю не чего не вижу?

1
1

на іншого оператора дозвонитись неможливо

Читайте також