У Мукачева з'явилася інтерактивна карта

14
0

Команда ентузіастів на чолі з одним і з старожил закарпатського Інтернету нещодавно презентували соціальний (некомерційний) проект для Мукачева – Mukachеvo.net.ua.

«Даний ресурс є сателітом нашого першого проекту подібного роду, інтерактивної карти Ужгорода Maps.Uzhgorod.ua. Той же двигун, той же дизайн, та ж ідеологія ... тільки по місту Мукачево», – повідомив Мукачево.net керівник групи розробників.

За його словами, були переписані всі тексти, перемальовані рекламні кнопки, підготовлена нова презентаційна графіка для рекламних матеріалів, а потім почалися довгі тижні, і навіть місяці, наповнення сайту контентом. «Особливу складність представляли дві речі: мукачівський менталітет і відсутність будинків по даному місту на Яндекс.Картах, чий API і картографію ми, традиційно, використали. З менталітетом доводилося боротися, а координати об'єктів уточнювати за супутниковими знімками сервісу Google.Maps.Тем Проте, після деякого часу основні об'єкти стольного граду Мукачево, в кількості півтори сотні, були додані на сайт проекту», – зауважив Богданов. 
 
Розробники проекту наголошують, що як і у випадку з «ужгородськими картами», проект Mukachevo.net.ua некомерційний. Він створений на благодійних засадах у подарунок мукачівцям і в допомогу гостям цього міста. Додавання об'єктів до каталогу – повністю безкоштовне. 
 
У планах розробників – створення на сайті розділу «Пам'ятки», в який потрапить все цікаве, що просто зобов'язаний подивитися турист. 
 
Користуватися проектом можна уже зараз.
 
Більше про проект – читайте тут.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також