У Мукачева з'явилися ще двоє почесних громадян — Маркулін та Щербан

16
19

Рішення "Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Мукачева", було прийнято сьогодні на сесії міської ради.

Так, депутати міскої ради проголосували за присвоєння звання “Почесний громадянин міста Мукачева” — Маркуліну Василю Юрійовичу та Щербан Дмитру Миколайовичу.

 

Коментарі

М
мукачівки

що зробив Щербан Митро старий? та тото що і більшість вчителів пенсіонерів, які відданно пропрацювали на державу, вчили дітей, виховували, а старий Щербан сидів чиновником керував освітою міста і збирав хабарі. от і вся різниця, а ще те що його лівка ректорка Мду, є членом експертної ради і не ганьбилася просувати свого няня, який на копійку нич не зробив корисного у Мукачеві, лиш хіба хосен мав із не, бо ні один випускник без його добра та взятки на роботу у місті влаштуватися не міг. а ще його жона, босорканя анна вікентіойвні перша взяточниця страшна є у педучилищі і муду! от так сімейка файтованих хабарниікв робить собі почесні звання, ціна яким як кіло крумплів на зеленому базарі.

М
Мукачівка

А що зробив Щербан для Мукачева?Він уже більше 10 років на пенсіі то тепер спомнили.В нас є біільш достойні люди то ім не положено.

І
івану

все завлили, розвалили медицину, освіту. позашкілля. кінотеатр продають(памятку істориичну), корупціонерів хабарников освітян Маркуліна, проти якого відкрита кримінальне провадження за зловживання і порушання прав дитини та громадян! і Щербана Митра старого обирають як мумій на звання почсених. Самоє смішно, що маркулін і дочка Щербана, депутатка рижа ректорка щербан Таня самі і видвинули себе і своїх на почесних. поколотилися зовсім! Се треба так опозоритися, ще й матір забула включити, ну це їх справжнє нутро, хамовитих і самовпевнених учительок, які усі роки працювали на державу не лише за зарплату, а йза великі хабарі, то ціла сімя щербанів хабарників отпетих! Колись почесний громадянин Мукачева, художник Золтан мічка на момент його висування на це звання вийшов добросовістно із Експерної ради по присвоєнню почесних званій, це говорить про його інтелігентність. а сим маразматикам ще одної регалії бракує перед відходом у вічність....

Р
Руснак

Модер,які лайливі слова у моєму коменті? Ви, що нас взагалі за дурнів тримаєте?

М
Містний

Хтось може чітко сказати по яким критеріям присвоюється звання "Почесний громадянин міста Мукачева"-редакція ви можете щось висвітлити чи тільки коменти удаляти

І
іван

дочка не зря зїздила з мером в німеччину, всьому вина дочка, бо таких розумних і порядних вчителів у місті, за останні 50 років - сотні, але за них чомусь нико не згадає. не ту страну назвали Гондурасом.

С
соцзабез

карочє, газ і електрика у них буде безплатно! Ось так малята, дівчата і хлоп,ята....... а ви думали...............

Р
Руснаку

Ніхто і не сперечається, що Щербан порядна людина, інтелігент і т.д.Але все-таки для почесного звання, на мою думку, цього замало.Він, можливо, чесно працював, але ж працював за зарплату, як і тисячі інших громадян Мукачева, не задарма.То чому звання присвоюється тільки за те, що людина сумлінно виконувала свої посадові обов'язки?Повторюся, є тисячі так само достойних громадян, мешканців Мукачева і не тільки Мукачева!

Р
Руснак

Щербан Дмитро Миколайович-порядна людина, інтелігент,висококваліфікований фізик,я його учень і знаю про,що говорю. Людина,керуючи галузю освіти міста, показала себе,як керівник,що збільшує здобутки освіти. Про які хабарі ви пишете? Вам не соромно? Обливаєте брудом поважну людину! Дмитро Миколайович,прийміть мої вітання! З повагою до Вас, колишній учень!

A
art

До 111 - мені 39 і я тоже поняття не маю ко то такі.

У
учень

Дмитро Миколайович Щербан, освітянин, багаторічний завідувач відділу освіти міськвиконкому, який багато зробив для розвитку освіти в нашому місті. Як вчитель фізики також принципова та фахова людина. Цілком заслуговує на те, що бути Почесним громадянином міста.

Р
рок

Шановні дописувачі, редакція прекрасно зає хто ці люди. Просто після того як оприлюднять їхні анкетні данні, то всі почнуть плюватися та матюкатися.

1
111

Ніякої конкертики, тут хтось ссилається на те "якщо тобі 10 років то я не винуватий" але мені вже скоро 30 і я всеодно не розумію хто ці люди. Напишіть хто вони і чим займаються.. край повинен знати своїх почесних громадян, а тут лише вкинули новину а забули написати хто вони. Складається враження що і сама редакція не знає хто ці люди.

ДІ
для інфо

Маркулін В.Ю - директор дитячого будинку-інтернату

1
1

Маркулін це директор інтернату

ЩО
Ще один 222

Мені не 10 років. Але теж не маю уявлення - хто такі і за що?

Д
до_222

Знаю, що Щербан, то батько "славнозвісного" ректора МДУ Тетяни Щербан, теж бувший працівник освіти. А вот за що йому присвоїли таке звання мені невідомо, не знайомий з його діяльністю

Д2
До 222

Якщо тобі 10 років, немає змісту тобі пояснювати.)

2
222

Та хоч напишіть що то за люди, який внесок вони привнесли в місто Мукачево і т.д., за що їм присвоїли звання почесних громадян???

Читайте також